機械人產品綜合討論區 #27 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 大家搶到叉鴨肶未?

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
含淚入哂4隻
玩過就知隻野低可動燈又弱 無咩野玩
拍埋pose+ ggg 矮小小但個頭明顯細好多
愈擺愈覺得隻野唔值依個價
老千個隻係造型比你打飛機
POSE+個隻係比你拎上手把玩

唔同取態
利伸 兩隻都有
隻gggg 可動幾好呀..
咁講真老千隻GGGG 飛拳, 護盾, 膝鋤, 風起雲動拳, 全部都可以擺出黎無難度, 同埋對翼展開真係好好j
除非真係好誇張半跪果D可能擺唔到囉, 我就未試過了.
其實我覺得老千呢隻唔係差, 只係POSE+太出色
都係果句, GGGG市場上應該都無其他對手, 買左j住先又無乜問題ge.
可以等pose+出GGGG, 但我覺得pose+出果陣咪再買囉, 都可能講緊七八年後
真...
老千係靚
但pose+係驚艷
有無channel名分享
pose+
隻腳個防滑膠 點解無其他廠諗過
好耐之前細個買過一隻tomy 出嘅變形金剛有過
佢拍咁多條片出黎講真係好有心
喱啲某程度犧牲造型就見仁見智
話唔定防滑地台係一條財路
其實有乜犧牲造型,係腳板底貼兩張貼紙就搞掂
笨大之前hi-RG神高達就係有送防滑膠貼
有心無心其實玩上手就睇得出
好似最終合神呢單嘢
就知千值骨子裏其實都係一個仆街
如果腳底有噴射器造型嘅加防滑膠咪犠牲左少少外觀
最理想係喺地台做防滑
你話噴射口個堆就無得講啦,但絕大部份腳板都係平面多嘅
下星期入手metal robot魂紅蓮同焰龍號,有咩要注意
點解唔買mb紅蓮?今個月月尾出
焰龍號就唔識

不過如果出左靚都可能買

本身有Metal robot魂隻Albion,所以想入埋紅蓮湊一對

mb會唔會出埋Albion 會就應該入埋一對
mb阿爾比昂有線稿,絕對有機會出
而且mr魂又舊又唔平,倒不如等mb紅蓮12月有第二批貨再買
最近款款玩具都大貨到爆
等12月d巴打開箱望下先
唔洗等12月,今個月尾就有首批mb紅蓮,到時可以上網搵下開箱
12月是第二批,價錢可能更平
之前日本都有show過sample
https://youtu.be/ukRdYIiTOj0
你條pk

12月唔知千尾入唔入到手
yen跌左咁多,分分鐘10月尾個批日版已經賣緊1千尾
之前行貨開訂都是2千
除非11月魂展突然正式公佈MB 阿爾比昂實物,紅蓮借勢炒返起啫
總之到時睇完開箱,啱feel就搵心水價買
最大問題都係對翼加左d紋,就咁睇落有d樣衰
都係等出左睇下咩樣先
呢一兩日出貨,好快有日本仔開箱睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞