機械人產品綜合討論區 #27 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 大家搶到叉鴨肶未?

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
勇者王 佢好多都話有能力就基本上都做
個表係佢地係唔同渠道gather 返黎啲觀眾想佢地出邊隻跟住排出黎, 個表唔代表佢地會出到咁解

擊龍神就講左會, 因為超龍神都做左, 返而會唔會出埋天龍神就真

4G 同gfg 都唔係好firm 會出, 都係話睇反應先出唔出
POSE+真係好肯花心思同心意落去
我會支持買錘子+飛機
雖然我唔明個自創架有咩用
今日都買左,見呢排減價,第一隻macross,隻野幾滿意
三一坑好深… 建議收隻ex真三一先
Ccs依家訂都要下年先玩得
唔駛個座台都企得穩
睇完條片發現燈set唔係好吸引
諗真啲個原創支架又好阻掟 可能換多兩換就放埋一邊
利申:訂左Deluxe
磁石開關幾好, 不過長擺都係拎走粒電
支架係幫你長擺減少關節損耗 正常應該長用唔會收埋
4G 始終千值出左,生意角度睇點都唔會係優先考慮
(同埋唔知個版權點計)
反而LU 大話想試 J-ARK就估佢唔到
我記得當初有傳聞話係因為拎唔到final版權所以先出TV版?
可能4G (GGG FINAL) 變型個版權係BANDAI 到, 你睇BANDAI 隻GFG 玩到今日都仲未出就知, 不過可變合體4G 個市場係無, 之前MAX 個D唔計啦
GFG出過 smp
SMP 同超合金魂唔同LINE, 成品部同食玩部
GFG 超合金魂上年話開發左50% 既
好撚正, 睇片都出晒水, 無訂錯dx set
相信好快有副廠出超亮光燈組
佢果組真係弱左小小
都係 長擺做飛機支架都正
錘仔bundle 飛機咁出3k 太貴
仲考慮緊,如果淨錘仔千5就即刻去馬
其實我反而覺得個自創支架幾型
我嗰時睇實物覺得好有霸氣

放入玻璃櫃一定好靚

明顯輕過盒紅蓮
又係得卡紙無內盒?
尋晚睇左pose+勇者王條片, 真心覺得正.
架stealth gao II既引擎用變形黎重現劇中發動緊時發綠光果種半透明感.
鎚仔mode時個有分頭響外面同入面兩種形態.
個支架睇官網時dunno do what, 睇佢實際玩時先知有驚喜.
當外骨架hold起個鎚時個一體度比想像中高, 唔覺突兀.
鑽車時多個機械臂, 比Goldy用hold起兩支縲絲批真係笑L左, 睇完更加想快D出埋超龍神比佢幾兄弟企埋一齊.
佢官網D圖反而無show呢D野出黎而且pose唔太型比較可惜.

睇完真心覺得香港人勁. 日本仔遇著大型parts幾乎全部都係比個透明支架你算9數.
老實既然本都已經係魔改ver, 點解唔轉下彎試下玩盡D去增加個可玩性同更貼合現代個審美觀呢?
而且好多時其他玩具響變形, 造形同可動性之間都要放棄其中一樣, pose+就真係睇得出3方面都諗盡辦法去做好佢.

睇完都覺得自己好似太吹奏pose+
不過身為香港人真心覺得respect
btw 超龍神個白模仲話唔夠仔細, 我個反應同嘉賓walkermachine一樣
而家唔吹奏唔通等派貨先吹奏咩
唔買落去無得繼續出, 我唔想斷LINE , 而家連4G 都話有機會出既話真係想睇下佢會出成點
係 有小小失望 唔怪得前作真三一屌哂鬼
好小合金位 外甲大部分都係膠
另外塗裝都差 最伏係手形 軟膠油到出哂界
真三一都係好評多喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞