機械人產品綜合討論區 #27 謝絕老翻同炒家 歡迎互毒 大家搶到叉鴨肶未?

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
好似係smp alternative 啲膠先靚, srx 唔係alternative

三千幾蚊買smp , 真係補錢買千值算
作為素組派, 我都同你一樣諗法
bandai 推隻三千幾蚊膠黎幫同行清貨尾
作為噴油派真係好想買黎自己執靚佢
但三千蚊買一隻垃圾膠砌起合體分分鐘即散既模型真係完全唔撚抵
如果平少少, 其實BAMDIE分體狀態幾好嘅
如果佢成套3K但用HG, RG膠
我會好支持BAMDIE
可惜

原來iphone轉左圖片格式,唔怪得up極都up唔到圖
今次隻blade實淨好多,拿上手亦都重過之前個2隻,另外無曬之前隻blade頭2邊件&尾甲易甩既問題,不過因為要跟原作腳掌問題今次一樣都係難企。
要彈既就係今次支架都係用扣腰個隻,但blast blade因為件甲既問題,背面有尖位難d用扣腰,老千今次應該係要改一改先岩,成千銀又無voltakka effect parts又唔做好支架真係會令人卻步
anyway,鬼叫blade產品少,所以都係要含老千
差blaster evil就齊了(pegas就應該難d嫁la)
pegas嚟緊香港間咩SKY廠有
但唔知出到嚟點

你地隻BLASTER真係好毒

我得隻舊魂SPEC肥仔
膠其實都係差
只係佢有好多組件提早上咗漆
令成個感覺高級左
關節呢啲唔講,食玩級

係最後件產品出嚟嘅外型唔錯呃到下人咁解
你POST呢兩隻我都想買
勇者個隻見到RED ANT唔洗1K成套
不過膠差就真係算了
想問吓呢隻tekkaman係咪得千值派咗貨?其他舖未見有。想追
除非你真係好鍾意藍色架飛機
唔係真係唔使買
普通成形色食玩膠

反而勇者本體外型好正,無後悔
D 水口收得好好
其他鋪要遲個零至兩星期, 等多一陣啦
我當淨儲r1 r gun算
smp都入坑
證明有愛
不如追埋佢啦
擺明引人落搭, 4隻野頭兩隻收人500幾. 後面兩隻+PARTS一野收2500. 係好古惑
無話入唔入坑嘅
諗住平平地玩吓變形合體過吓手癮啫
點知佢咁鳩
係,屌鳩佢
我就係諗住之後2隻應該都差唔多價先去訂R1
太天真
訂左r1 too
$2000成套搞掂都gur d
$3000幾真係要考慮
但有種預感最後都係會買
開左個頭而已
依家仲有得返轉頭嘅
成隻野pg咁大隻
基本上身體手腳去晒r2r3
R1佔個頭同r gun唔連炮一定佔好細比重
認真分析其實r23賣貴三四倍唔算過份
不過一開始500真係陰左唔少人
仲有唔少effect part加一副濕鳩眼鏡
料差唔差見仁見智

貴係smp條line 作風
比例上可能唔算貴
只係好多人都覺得唔值3k

愛可以克服一切
買開會追埋
好彩我無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞