F1 2022 暑假 討論區 2

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
終於官宣
一官宣左就可以停哂啲小道消息
唔洗柒到咁難睇
一定要砌低on9con 呢個仆街仔,條撚樣出年唔係當自己係一號車手嘛
即係啲煲水新聞可以停哂
依家淨低愛快同威記等埋3連賽結果
How Max won但係影垃利多過Max
點解唔剪埋19叻問係咪全部人白tyre 都唔得嗰段
到睇oscar點比on9con閘
Oscar
希望一上去就證明到on9con係垃圾
人地去咗DTM包尾喇
出年係on9con第8年F1生涯
但同時係佢第1年冇人帶住佢
L平:人嚟!同我一人一碌法包棍塞住班人把口!
沙巴應該真係theo同支周爭?
威記就.............秦仔搭邊個好?
你確定法包既用途唔係扑鳩啲人
愛快 theo/zhou
威記 秦仔/拉導/沙俊(超爆冷門NDV)
新澳牛出袋鼠拳法打柒條on9con
如果真
劇情好鋒迴路轉
我唔覺得佢會認為自己對上7年有人帶住
沙展難d喇應該
拉導好走喇
我冇講係上邊定下面把口
蕉公佈oscar仔但係oscar仔無quote同social media無出po
而家twitter傳緊osacr仲同老麥傾緊deal

https://twitter.com/chrismedlandf1/status/1554501943829188609?s=21&t=evI2uYNcKxyku8nbcVR7TQ
話唔定大頭放生Oscar 閘到on9con懷疑人生
佢難D 而家排第三 但未完全展示實力 夾硬升上去 唔係好得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞