F1 2022 暑假 討論區 2

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
咁又唔好咁講
通常quit 嗰陣會同熟既朋友講左
再正式通知上級都唔定
Adapt 係點反映出黎的?
上年一黎到垃利積分就贏咗陸仔掛
前半分鐘
咁撚大油下個燈位咪又係等埋

搵人幫佢配返辛斯段radio 落去啦
El plan 成件事完全係進退失據
Webber 同大頭兩個應該係背後等咗好耐

不過Webber最好知道適可而止,等陣Piastri 過唔到撞牆期先搞壞佢名聲就麻煩
正路係
睇L平假假地排第4的車隊都趕得走大頭的管理層係唔係要繼續玩野落去
EA Game
真係驚
F1 Manager好似唔關ea事喎
ingolstadt to muenchen 一個鐘 autobahn
有一種睇唔到叫視而不見

1. 佢去得邊啫, AM咁廢點會過去呀
2. 佢出哂聲話10分鐘傾完, 掂啦
咦我以為係F1隻game拆出嚟
再加埋大頭7月31號同Otmar 話未簽約,打咗枝毒針俾佢
早幾日圖話退灰左
不過見大頭走去AM,開心返
見到佢啲手段,我又諗起上年有人話佢回哂塘
我覺得奧瑪根本唔care大頭續唔續
點解辛斯 attacking defending都高過叻
學頭哥話齋,要傾嘅10分鐘搞撚掂啦
磨到包皮都損仲未傾好,擺明玩野無誠意
佢晚晚同契仔訓, 其他野邊得閒理
F1 manager 開發商係Frontier,我自己本身都係呢間廠既fans
模擬經營類既game呢間係做得幾好
希望佢地今次挑戰運動類keep到水準
我入睇車/買車坑太遲
襯得起個D全部都買唔到
想自己砌下模型都無行
雙星RB同拉利都炒到兩三萬羊
隻f1 2022真係好多問題
1. Ai太aggressive 下下kamikaze式隊入黎 monza排位我做緊flying lap 我前面周同志夠膽死響turn 3收油停車等我冇位走

2.ai太快 講緊係直路明明大家咁高咁大 冇開drs居然可以劃我火柴 s1我揸alfa 玩AI100起碼排位入到q2 s2我架車第三快居然可以場場慢人3秒 較到AI 80都慢人2秒

3.唔合理 Baku場叻俾咸撞到飛天居然乜事都冇仲P1返黎

較setup我feel唔到有影響 架車對油門好敏感 下下比多少少油就spin 揸到頭搖又尾擺 跟網上set up都解決唔到哩個問題

我以為自己太廢先場場包尾 上網睇返先知好多人都有哩啲問題
No no no no...
第一代模擬樂園
WH40K Chaos gate
侏羅紀
不過都係觀望下先買
imola啦,仲洗問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞