F1 2022 暑假 討論區 2

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
呢度自留地
自己種幾麥就食幾多米

我哋都係民主國家嚟

但係係實行民主集中制
已del
No
Different story

NDV今年年底簽唔到記
基本上就同F1無望

過兩年更加冇人記得佢係FE champ

Oscar幼幼 有無限發展空間
又係墳場青訓出嚟
墳場青訓代表主僕間未必有乜忠誠度
投身怒海可以顧傭兵轉做自家軍
我信保周係好師徒

鹹素係仲未wia爛塊面嘅真世敵
https://www.planetf1.com/news/fernando-alonso-alpine-agree-future-10-minutes/
睇返
I can sort out Alpine's future in 10 minutes
Cyril走咗先知Cyril先係Renault注定嘅情人
商場大佬出現婚姻危機

甘願披生罵名去叫雞 / 包二奶
為嘅就係製造生機令到自己可以投入返本身斷咗氣嘅婚姻關係

但係大佬心入面
正室永遠係正室
雞永遠雞
Alpine呢一年都柒唔少,之前先逼走Prost
尋日twitter有條fake news扮F1 official account吹4萬退休
今日咁攪法隨時弄假成真

有記者預計骨牌效應最後係細舒會被放棄,到底點樣推論出黎
一起身我睇左啲咩
又係澳洲佬,我怕佢燒我國旗
痴線,一起身爆出咁多嘢

F1新仔做到Piastri 咁把炮,Webber 同麥記肯定係後面發功...

大細牛:Webber帶Piastri 落嚟見下世叔伯識下人啫。我哋嚟緊嘅陣容不變。

一起身比我見到d咁既野
Peter Windsor都認為係麥記
https://youtu.be/rDKpCoQsOY8
cyril now:
F2 Facebook 仲未update Oscar 唔去El Plan
揸威記雞車/同9con做隊友
邊樣慘啲
大佬俾你估十次都估唔到 El Plan 鳩成咁架 用咁多錢培訓條友原來冇簽實人地,Otmar 你真係炒得架喎

呢方面大唐生勁十倍,有消息係佢迫圖做決定,行事快到,所以歐洲佬一世俾美國騎住
Alpine法國國家隊
做又三十六 唔做又三十六

以前俾Cyril呢啲靠個人魅力再加本國國籍
做大內總管冇得唔服

Otmar唔係自己人又唔係有咩高招喺手
同上面下面唔啱嘴形可以等住俾人溶咗佢

大粗生意佬 同印度佬板印出嚟咁嘅梟雄格
就算今年成績仆街都搵到Amarco呢啲政治道士嚟撐枱腳

宜家真係只差在一架跑到嘅車
總之邊隊無食花生都代表有可能

一個新仔夠膽reject F1 seat
一係已簽約未講 (Williams?)
一係預有約嘅肯走(四萬)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞