F1 2022 暑假 討論區 2

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
不如簽而家f2 第一嗰個
麥> 威

如果係去威唸住等平或大牛唔係無可能
畢竟Lam sir有機會退休,大牛就等2024佩蛇完約博細牛無人上到去
不過而家搞到咁juicy, 萬一去到威記對住秦仔都拍唔住嘅話,我係三大老闆就肯定唔唸
訓醒就咁大粒花生
撬周車神好啲喎
愛快話收咗好多贊助
冇左ocon依家alphine已經係大頭夾oscar仔
Ps5 都係300幾 仲要9折 再早5日玩
但是下面班人冇邊個掂 角田仔又仲係bb仔咁成長mode 氣就好難再上牛
睇住蕉咁操 9con 有長約
我係Oscar 都會揀出走蕉系啦
原本諗住上年就入蕉揸四五年上大隊爭WDC
31/7前唔等多一年兩年正常嘅

而呢單嘢都係大頭走先燒埋出嚟
而蕉自己話Oscar 下年會留啫係蕉其實到而家都未同Oscar 傾

而家肯定嘅係 31/7前Oscar已經有下年位
訓之前仲笑話睇下on9con出年點樣閘oscar
點知訓醒仲好笑
而家玩到咁大,想知壇野會點收科
瞓之前: Oscar下年升班
一瞓醒: 羅生門??
其實要睇蕉搵邊個俾9Con defend like lion
全部有大頭份之餘仲係有Renault份
有冇咁啱得咁橋呀
反正鳩吹
我希望係有第十一支車隊出黎簽佢
同志:不了跟保紫學下野好過
個姓已經講左唔會啦
再吹多個

Endup可能氣去alpine

四萬過細牛做yuki師傅
4萬大牛走 依家又揸到咁 點會俾佢番細牛 同埋氣續左約
四萬(返細牛3.0)
法包佬定意粉佬柒d 兩個國家d人都係冇腦

1個就比德國幾個禮拜滅國 1個就係後面累全家
睇來大頭,Webber 同oscar 夾埋
大頭拖到31/7 之後等oscar 張contract expire 左先出手
咁Oscar 就可以自由轉會
Cls 大頭
L平簽on9con長約哥下係咪已經錯哂?
係嘅話 抵撚死啦
攬住條on9仔啦
點解唔會 如果搵到下個Max
送Gas 去Alpine
依家睇係法包,車手又搞唔掂,下年全隊只靠on9con做development應該死得。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞