F1 2022 暑假 討論區 2

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
會唔會咁多F1霉體同傳霉一齊炒車
係咪簽咗約先
唔通Alpine 玩先斬後奏咁低手?
L平一年約
Am multi-year
淨係呢點都屌打左
同cgr一樣
Alpine IG Twitter 個post無用signed呢個字,剩係用promoted
可能睇過合約內容,只要“有2023位offer佢係走唔到”咁先出手掛,睇pia果邊有無回應
alpine一路拖住唔同大頭傾續約
因為想睇下安唔安排到其他f1位比奧斯卡
所以出咗聲話暑假期間會搞掂23年車手陣容
明顯萬一安排唔到就大頭約滿離隊比奧斯卡頂上
結果一場匈牙利站 圖官宣退休 AM馬上聯絡大頭
而大頭比on9con閘咗幾次係一場比賽入面
完場第日大頭即刻官宣23年加盟AM
我講緊既rookie season係f1
唔係大隊既1st season
素狗係威記第一年係有啲嘢睇
奈何架車真係太太太廢
至於19叻係沙巴果年 拎住架中下遊沙巴成日搶p9p10
唔撚係咁癲呀嘛
F1 官方都出埋po

攞返張圖出嚟增吓慶先
大頭以前先被垃利玩過重點會信「傾續約」
邊只 佢沙巴果年成日入Q3
同埋都好幾次p7 番
講緊當年係真係三大隊
中遊都爭得多
但老麥都未解決四萬,oscar仔真係去老麥坐多年?
AmUS:大牛懷疑有人專登洩漏佢地賣50%股份俾波子份文件出去,做咩今日咁多先斬後奏嘅事

https://twitter.com/vetteleclerc/status/1554495989649739783?s=21&t=ZVGzuhGTMVP1-oypC1GI7Q
哇 果然一放暑假 花生一地都係 啲牛鬼蛇神全部出哂嚟
Pia 本身已經係reserve driver, 應該唔需要再額外簽多份約

不過用得promoted 呢隻字有啲示威嘅意味想叫麥記同Webber 收手?
精彩
本身以為暑假有排熬,睇嚟啲花生料應該夠做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞