F1 2022 暑假 討論區 2

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
motogp?
下半季Oscar仲會唔會隨隊
同埋L平個best of the rest應該凍過水
除非麥記真係好唔掂
仲未開季
大把變數啦
炒撚咗on9con 都有機呢
仲有pr素都比廁所佬掉咗去廢威坐三年監先升上平治
Spin純粹廢
On9con係on9,守隊友守到死,對其他人就放軟手腳
無幾年,一年姐,之後就上大牛,第一場就趁平治自爆贏埋
本身出咗報導話spa fp1比佢揸
依家應該收返架喇
咁冇幾年,真係1年啫
不過嗰陣嘅大牛無力爭冠嘅
玩完咪玩完,鬼叫F2班牛仔唔爭氣
如果731完約個消息係真
咁蕉真係幾搞笑,冇同人續約,但係有計劃俾佢揸FP1
Lawson Iwasa 仲可以觀察下嘅,印度仔就算啦,VIPS就今年自爆幾次已經證明未夠班
邊會,反正今年牛棚無人上到位,所以佢地都係爭後年個位

簽完Oscar返來出年細牛就Oscar+和牛競爭後年大牛個位,到時有人上到大牛的話,細牛自然有位
如果到時兩個都唔掂而牛棚又有人上位的話,咪睇邊個成績差d咪雞邊個
Defend like a lion

不過係對自己友
成件事如果圖唔走真係可以暪天過海到尾
lawson iwasa觀察極最快都2024先上位,我覺得就算細牛呢家簽oscar都冇咩問題。oscar真係掂嘅咪trade走主席去返啲中游隊,promote oscar仔上大牛、iwasa/lawson上細牛囉
alpine真係
咁樣夾硬宣佈咗先都得咩
圖唔夠配合
如果圖係7月31日賽後先宣佈退休
你睇清楚
收嘅唔係和牛,係康打兒子角仔
Williams Honda
羅神皮已收老實講 同隊沙俊明顯 sharp 過佢
下年蝦炸 烤架 岩佐爭 AT 位

對上一次廢威同康打合作,應該識揀啦?
話說Oscar同周同志都係雷諾青訓
舊年F2一個冠軍一個季軍
而家兩個都唔食蕉

為咗on9con本法國護照,搞到老嫩都出走,真係值咩
夢回80年代
上年大頭死頭幫on9con拎左分冠
比左個夢班法包仔有機會可以法國人法國車wdc
當年簽Max咪又係咁嚴格黎講Max都唔係red bull junior一員。當年2014年8月簽左做red bull junior ,但係2015年就全季揸細牛了。
Nelson Piquet
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞