F1 2022 暑假 討論區 2

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
可能出年做一年測試車手再正式換
Cyril Abiteboul 比蕉集團話佢帶咁多年都衝唔到冠而叫佢走
之後搵motogp既Davide Brivio返嚟頂佢既原先
但後尾發現Brivio冇F1經驗 震唔到班人
決定玩三權分立
Marcin Budkowski - Executive director
Davide Brivio - Racing director
Laurent Rossi - F1 Team CEO(直接under蕉集團既CEO)
但呢個組合一年就宣佈收皮
Budkowski同Prost(non-executive director)一齊走人
Brivio墩落去管理Alpine Academy
邊有幾年,一年然後就坐左魚雷個位,一坐就分站冠軍埋,所以俾恩撚叫左佢超新星一段日子
一樣會有
現有咁多隊大隊F1青訓得紅牛成數最大
你夠爭氣就一定有位比你上
另外幾隊強如叻同PR63都要渣下廢隊
蕉青訓就唔好講

同埋老實講邊有咁多超新星
簽完返黎兩季交唔到max水平即雞啦
個廢老落手點會手軟
冇雞Brivio 墩冬菇去咗管理L平青訓

爛蕉班弱智膠層你又唔肯批畢直落嚟買人研發又點衝到冠啊,cyril限米煮飯買到四萬同埋18-20個幾年啲成績算係咁啦
Brown 近年係青訓洗咗唔少
如果 Oscar 咁都空降邊會一年走
除非有同3大隊暗 deal
Latifi: 有驚無險又多一年車揸😮‍💨
下年可能返上海F1點會放過周同志
睇下佢肯唔肯食回頭草同做19con副手,雖然喺麥記都正式做左二號車手
冇咩分別,兩邊都逼害2號車手
點解oscar piastri個聲明要講到咁絕,點都唔會揸L平
好有今日F1 3 x RD既情況
Where is GIO99
Ocon: I block everyone no matter who😜
咁氣有料啲
佢係黑仔在上年細牛啲戰術+今年垃圾車
麥記原本都冇咁明顯,一開始都有啲似係黎大佬帶細佬咁,但佢自己舞唔掂間車怪得邊個。
因為已經同其他車隊簽左約,又揾到唔揾oscar傾就官宣,當人臭四呀?抵啦依家
Cyril 其實勁唔勁?
九成九簽好約,等官宣
Cyril 係衰同好多車手關係差

應該有約喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞