[特區護照加1分]港人意大利遇「扑車黨」偷行李 向領事館、警方求助不果

208 回覆
225 Like 1 Dislike
屌根本就鬼國咁講到 睇到都唔想去

意大利出名係歐洲中既支那

其他方面唔知
但去支那都唔會咁樣俾人爆架車掛
作為腥港人緊係要攞本特衰出國威威啦

btw意狗都係咁低賤 唔明點解仲咁多人話意粉國好玩

D人低賤唔等於個國家唔好玩架

問題係D人會搞到個國家唔好玩呢
下下提心吊膽好咩

Agger
屌你老母一踏入境就要提心吊膽
就算幾靚幾好玩都無癮啦
加上好多地方都殘殘舊舊當經典

再去?不了
屌根本就鬼國咁講到 睇到都唔想去

意大利出名係歐洲中既支那

其他方面唔知
但去支那都唔會咁樣俾人爆架車掛

一樣有,公安o黎到先睇下邊個報警,有後台就同你查,無後台就同你講,算鳩數啦
到底有bno唔用或唔續
用特區護照慳堆小小錢 咩心態

覺得兩本一樣,就用平d個本

班ON 真係信支那共匪所講, 話BNO只係旅游證件

抵撚死啦!

終蟈人
榮耀嚟
垃圾國家
近牌有個屌泡菜國既post裡面有巴打話意大利係四大鬼國之一,咁快有proof

咁撚垃圾做咩野領事館, 成個館得幾條友仲要連英文都唔識
搵當地華人幫手可能仲快

btw, 意大利既警察都係好撚垃圾, 擺明'洽'我地華人。
近牌有個屌泡菜國既post裡面有巴打話意大利係四大鬼國之一,咁快有proof

相比之下泡菜就唔算鬼國啦

泡菜都安全
求教學

點解出國留學,可以 節衣縮食

可以紐西蘭自駕歐洲遊,畢業就準備結婚。

外國d租唔貴,平時自己煮野食(d野全部平過香港超市),買平衫著(唔係講笑,非名牌衫,仲平過u記多多聲),夜晚唔去夜店,交通d油費平過香港唔知幾多

老老豆豆,其實唔難
意大利佬做野真係又廢又慢
意大利其實幾值得去既, 如果唔計人民的話
利申 去過無少到野返黎
由於Maggie持有 BNO,所以她致電英國領事館,而對方亦樂意幫忙,半小時內便幫他們向警察查詢。

你拿住本BNO仲走去問支那大使館把撚咩

女人真係麻煩

唔好屌佢啦 唔係邊有得比較
In BNO we trust.
利申: 已續

特衰,屌
由於Maggie持有 BNO,所以她致電英國領事館,而對方亦樂意幫忙,半小時內便幫他們向警察查詢。

女人真係麻煩

佢係咪專登做實驗

學是學非, 明辨是非

實驗證明, 原來支那領事館係廢既!

有聲
意國真係垃圾國家黎 成個國家都係黑皮啡皮難民 試過搭地鐵可以比人明目張膽拉出車廂偷野都無人幫

女人真係麻煩

佢係咪專登做實驗

學是學非, 明辨是非

實驗證明, 原來支那領事館係廢既!

有聲

相當年阿爸阿媽幫我申請bno 真係非常正確

但申請左未用過

兩年前續返先用,特衰已經放埋一邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞