[特區護照加1分]港人意大利遇「扑車黨」偷行李 向領事館、警方求助不果

208 回覆
225 Like 1 Dislike
作為腥港人緊係要攞本特衰出國威威啦

btw意狗都係咁低賤 唔明點解仲咁多人話意粉國好玩

垃圾國家來,由二戰開始就知
依家都唔會好過墨西哥
所以要續bno旁身啦

如果係為呢D小便宜嘅最好無人續

過多幾年無人續直接截龍好過
意大利08年去過一次,以後不了

意大利同法國都不了,

意大利就主要係意粉佬仆街,
法國就難民極多同極猖狂。

試過香港跟團, 巴黎食飯期間架旅遊巴可以俾人爆, 前排團友既野全部無哂

你估黑手黨流架

歐洲整體治安o黎講,係瑞士,德國、荷蘭同英國叫好d,北歐都正路,其餘o既就自求多福
所以要續bno旁身啦

BNO
垃圾共匪
Btw係D大陸網睇過話大陸d領事館大使館係酬賓職位,充斥住d去鍍金同用公款去玩既官二代 佢地d留學生都屌曬鬼
"係外國有事咪又係揾支那幫手"

香港出入境事務處死曬
意大利真係西中之西 去過一次完全唔會想再去
啲人一見到係亞洲人就好西
但同時又好撚多大陸團去買名牌
周街都係大陸人

香港出入境事務處死曬

佢地有鬼外交權力咩,咪又係同你講聯絡左個邊領事館,叫你自己再去

Btw,個女事主邊本入境都冇講清楚

意大利同法國都不了,

試過香港跟團, 巴黎食飯期間架旅遊巴可以俾人爆, 前排團友既野全部無哂

你估黑手黨流架

歐洲整體治安o黎講,係瑞士,德國、荷蘭同英國叫好d,北歐都正路,其餘o既就自求多福

丹麥其實都麻麻,瑞典就多移民難民

香港出入境事務處死曬

佢地有鬼外交權力咩,咪又係同你講聯絡左個邊領事館,叫你自己再去

Btw,個女事主邊本入境都冇講清楚

真係死好多人好大件事,香港入境處咪會去囉。
到底有bno唔用或唔續
用特區護照慳堆小小錢 咩心態

覺得兩本一樣,就用平d個本
作為腥港人緊係要攞本特衰出國威威啦

btw意狗都係咁低賤 唔明點解仲咁多人話意粉國好玩

D人低賤唔等於個國家唔好玩架

問題係D人會搞到個國家唔好玩呢
下下提心吊膽好咩
到底有bno唔用或唔續
用特區護照慳堆小小錢 咩心態

覺得兩本一樣,就用平d個本

當年年紀仲細,屋企人冇去拎BNO;
仲笑鳩排隊排到打架班人on9
又可以厚面皮到去紐西蘭領事館

意大利同法國都不了,

你估黑手黨流架

丹麥其實都麻麻,瑞典就多移民難民

意大利正辣殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞