Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 618 大家滿唔滿意牙活Phase 2呢個安排

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
細個諗唔明忍者點解會輸
我都記得佢地識笑
屌我覺得mark 5其中一個賣點係幫個頭入電,好玩又刺激

我所有ironman 個電磁蓋都無鎖螺絲,麻煩到癲又唔知意義係邊

另外佢唔駛人入吓吓要拆開再開燈已經好好
照常理諗價錢平點都吸引過價錢貴掛
價錢平正常吸引過價錢貴,但呢個係apply 落有competition 情況下

而家1/6 得hottoys 獨大,好多時我預咗舊錢去買一個角色,但我寧願佢貴少少好啲好過出得垃圾。

例如隻女雷神,佢收2300 送多對手臂同雕好個頭我會買,但而家1980出隻barbie 出來我反而會skip
第三集雖然換人同垃圾劇情
但飛行裝真是必買 換左紫金屬色都已經是必買理由
好彩佢無用新模改口型 偷用返weller口 好似eb咁
無全頭都算 比我都唔想要第三集的全頭 已有戰損版換頭玩 (戰損頭靚到爆)
Blur 頭 自求多福
可能百二分呢
頭盔頭隻眼已經feel 到伏味
比起改電
頭雕 本體上色同細節改善(仲有qc
現階段對ht 同對客都應該緊要啲
用把口就最易 想加1,200就搞得掂 個風險都唔知大幾多
仲有bandai既燈帶見人砌都好易斷 ht仲要有保養班人死扭爛扭整爛仲得了既

改善左QC先好過啦
我有隻櫈板,好似無咩分別係隻色變左紫藍

其實2完左佢就好,3為寫而寫,仲要死埋女主
14年reboot 個套雖然唔似robocop,但睇落都幾爽,可惜阿活唔出
個天才細路女幾下就hack左入個忍者system
咁天才但要住強拆區,唔知做緊乜。
你最多話佢咁做可能好貴<—-

我咪就係講緊個價錢問題
因為你劈頭就將個技術講到加幾百就解決到
我主要就係指你太睇少個開發成本
之後你就話custom貴但唔可以比較
細廠幾百蚊唔做又唔可以比較
咁用咩比較先知你個價唔係亂up
Cyperpunk啲設定係咁睇到好出戲
明明班忍者好型咁表演討好的雜技
下一秒比人斬頭
加完你班傻閪咪又係照買?
MK3 落訂幾錢?
$1500?
Yes

Ben bat變左做DC版nick fury
都唔關competition事啦,你講果樣野已經去左質素果方面

你試下andrew tobey spiderman賣返以前個價,大把人仆住去訂啦
14年啱番個時大眾既口味 可惜猴活唔出 加上男主又靚仔
佢貴咗但都係出貨都係咁垃圾
出左
我三條大line 都有玩又唔覺有太大問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞