Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 618 大家滿唔滿意牙活Phase 2呢個安排

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
咁就3年啦
孩記

只係以前mms110戰損膠版既bonus 頭盔
Ching真?
我問過佢唔比 sb同sw會員淨係可以訂一款
淨訂左dx版 想訂多左隻普版同obiwan一齊放
robocop 係唔係新模定只係改色加配件? 睇啲官方post 唔見有講幾時出?
睇相似改色,戰損件同舊個隻一模一樣

無左個remote,應該閹左發聲,同埋飛行背包起碼俾個蛇架啦,但又跟個普通Stand

唔跟真人頭都可以原諒佢,第三集換左人做,好似無人留意
同enterbay 既1/4一樣, 帶罩個咀根本係偷雞用返1, 2 集peter weller 個咀形
呢句有啲似係整過
現以合金素材及更精確準繩的裝甲比例與高可動性重塑鐵甲威龍1:6比例合金珍藏人偶
根本有心就可以整埋著燈
Marvel同SW真係無得比
睇下DV 個地台同就知邊個係親生仔
幫下活仔,都死撚左點著燈,唔好反啦
蝙蝠俠將於《水行俠 失落王國》中登場

https://www.instagram.com/p/CgkrXB6P8Qi/

講真全身走線要一個usb著燈再唔影響可動下又確保出廠全部冇問題,仲要線唔外露,你做侯活都唔會做啦,mk1得個上身要用電當然做到usb比你,等睇比人屌盲撐
全身插喉咁
磁控又有無得諗呢?
見而家多左好多廠做
Amber heard vs Ben Affleck
一個有佢就唔想睇
一個有佢就想睇
可能就係cut走柯屎人加肥ben落去
但可惜時間線黎講 依套係早過flash
佢可能同自己隻1.0比

做就緊係做到,但成本點都一定會增加
到時隻野又再貴左d人咪又係不了不了
技術成本未必好高
但生產成本(定價)一定高好多
今次mk3 2.0 係唔係用usb?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞