Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 618 大家滿唔滿意牙活Phase 2呢個安排

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
Joker DX rerun 紅裙HQ
Morbius >>>hq
真呀再加埋小丑女,應該皆大歡喜
銅鑼灣訂淨係送一個傻鳩磁石
等兩年
唔係預左咩
寧願佢送磁石貼紙,送個袋比我曬我屋企位又浪費,拎完得個擺字
Lm
除左鐵甲威龍都訂左
非常滿意今年
訂咗兩隻蜘蛛, Obi-Wan, 兩隻Vader, 狼人
活快啲出齊bad batch同埋motherfucker
訂個陣Mk3派貨期有無講係幾時?
2024Q1
仲諗住會有隻1/4 iron man
除Tobey全24Q1
大户
除左MK3係23Q4
其他都係24Q1
TOMMY唔係咁講
我聽錯
睇返張單
你啱
銅鑼灣個女仔剩係比左一張貼紙我咋
明明見隔離比哂兩款
vader可以一人訂曬普通加dx?
你的樣子如何⋯
唔好意思咁多位Ching, 想問下Toby 蜘蛛俠係咪就咁walk-in都可以訂?定一定要做會員先訂得?
Sorry, 未玩過hottoy,唔係好識
30號上去訂就得
無會員證今明兩日唔訂得
星期六開始公開預訂
下次自己上FACEBOOK睇

【7.28 搶先預訂6款珍藏版人偶 @Echo Base & Secret Base】
1. 《蜘蛛俠: 不戰無歸》友好鄰居蜘蛛俠1:6比例珍藏人偶 (豪華版本) (特別版)
2. 《蜘蛛俠: 不戰無歸》友好鄰居蜘蛛俠1:6比例珍藏人偶
3. 《鐵甲奇俠》鐵甲奇俠 Mark III (2.0) 1:6比例合金珍藏人偶 (特別版)
4. 《雷神奇俠4: 愛與雷霆》神威雷神1:6比例珍藏人偶 (特別版)
5.《歐比王肯諾比》黑武士1:6比例珍藏人偶 (豪華/標準版本) (特別版)
6. 《鐵甲威龍3》鐵甲威龍1:6比例合金珍藏人偶 (特別版)
預訂詳情: 【Secret Base及Echo Base同步接受預訂】
🔹 7月28日 (星期四) :所有 Toy Hunters會員及會員號碼0001 – 0600的Secret Base會員
🔹 7月29日 (星期五):會員號碼0601 或之後的Secret Base 會員 及 所有Star Wars Hot Toys Collector Council (只限星球大戰人偶) 會員
🔹 7月30日 (星期六) 至 8月2日 (星期二) :公開預訂
唔該晒Ching !想入坑買呢隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞