Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 618 大家滿唔滿意牙活Phase 2呢個安排

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
模型同成品比,一個我只係需要副燈著就ok,一個我係要隻野砌好全部著,你模型個燈組自已整斷你問題,依家我係隻燈唔著你會上黎換貨,一換就係成隻,唔係換單一parts,你自已做老闆會唔會自已搞鳩自已
100-200一定冇可能發夢應該得
預計將來幾年都係少燈既figure有機會做USB
但IM多燈又多關節位應該都係維持原狀
加多個0
仲有冇phase 3, 牙活出隻padme啦 換件衫就係
我就咁望屋企隻舊合金版
感覺黑色腰位好似修改左,短左少少,但唔太明顯
到時等人比較下
先唔講set 野係咪垃圾,Hottoys 識得喺重要日子盤點,唔會開po支持新疆棉,淨係依點已經夠我做一世Hottoys 打手

屌打啲乜撚30 QS
就咁出條燈條比人都有問題,依家仲要講成隻整好出貨比人
唔係做唔到,但係胸口走線去其他部份要經關節位會好脆弱,你隻手要退埋啲線點屈,同裝個時都應該成本高咗

我自己有個pj就諗緊砌hall of armor 用磁圈供電

如果擺pose 我覺得fusion reactor 唔差,但係好撚貴
試下俾多倍$400叫其他custom artist改做全身走線
仲要唔減弱可動
睇下佢會唔會dllm
依家d人已經覺得貴,咁再貴d點會仲多左人訂呀
其實套戲第三集真心垃圾到爆 轉人仲要劇情大暴走同terminator 死埋同一樣野,好地地judgment day 完左佢咪好
老實講我果覺得候活肯改磁控開關已經夠

買啲質素好啲嘅電一季/半年換一次
第三集係咪打忍者機械人?
仲好記得嗰兩條友勁cult 咁笑住打
你同我係睇質素姐
但好多街客、或者真係經濟能力冇咁好只會睇價錢
改良下入電設計
易啲入電都已經差好遠
唔知mark 3 有無閹到flare

另外mark2 係咪可以做最先出3.0
我純粹指你個價錢亂up
講到咁輕鬆
之前出老翻mk vi果啲無IP方限制既副廠唔加幾舊做左佢?
屌打HT啦
依家冇新野咁 新頭新地台架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞