Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 618 大家滿唔滿意牙活Phase 2呢個安排

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
阿活呢啖氣應該吞唔落
有冇巴打記得上年6寶 eshop開左幾耐 諗住月尾/下個月先訂
隨時會截,想訂真係盡早
一個月窄窄地喎
我記得神奇女俠好似開咗好撚耐
如果真係想要就唔好搏啦,如果有冇都冇所謂就不過搏收單好過
好似都有道理
用消費卷比
我驚佢改改下改撚埋個出貨期
其實真係幾靚
如果真係出到咁就買得過,不過佢當初迫人一訂就硬食兩隻植髮好多人縮咗
閣下去年3月30日7時前訂的HOT TOYS Zack Snyder's Justice League - Knightmare Batman and Superman Collectible Set (TMS038) 已到貨,請三十天內攜單到信和二十樓Secret Base取貨,逾期無效.

終於派到
閣下去年3月30日7時前訂的HOT TOYS Zack Snyder's Justice League - Knightmare Batman and Superman Collectible Set (TMS038) 已到貨,請三十天內攜單到信和二十樓Secret Base取貨,逾期無效.
終於到我地拎啦
新手加入
見到三蛛決定入坑
爭Tobey 仔未訂
但得Andrew版唔無No way Home 好唔舒服
唔知有冇人一樣感覺
有冇講過點解會無咁?
正!似係全派了?
30號姐
全派會唔寫日期時期
除非連個盒一齊放display
否則都無咩既
Btw強迫症患者絕對唔好玩HT
無license 啩

訂埋地台咪有
太遲了
https://www.ehottoys.com/Amazing-Spider-Man-Lizard-ZH

訂呢隻,到時放翻單體版出去咪得
佢改得好 我唔介意呀
依家見到QS咁正 有d後悔後狗衝HT
唔係冇

係未出姐

自己睇返當年anakin mark 85 thanos ht 點對班老闆
出綠魔bd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞