Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 618 大家滿唔滿意牙活Phase 2呢個安排

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
不定期,答你唔到
唯有留意fb玩家群/哩度
不過極可能排餐死得的吉
試過排完一個鐘想要既款去到我前面幾個賣哂
但我走左幾個鐘後又話返左貨
要有心理準備被人撚狗咁撚
哩個我明,但其實睇咁耐都係覺得華納高層問題大d
開局一定難,mcu都經歷好多
不過講真now我都已經唔敢對dc戲太有期待(SDCC又撚一鑊),真係拍得完又上到先算吧
班人當係搞生意咁, 無錢搵就CUT 既話根本無希望
慘清
執到平貨咪好囉, 開心玩
如果有預視既話買六合彩啦, 駛乜係RB 等半價玩
唔該晒師兄,因為我都有啲興趣入坑
咁又係
唔訂即係無愛
玩唔玩都得
要問海港城睇場
價錢唔等於質素
好多好高汁嘅都好平
有愛就睇下啲開箱片
鍾意就入得
呢個好似係炒家
都有開始睇YouTube開相片,HT啲質素真係好過其他玩具廠我自己覺得
依個世界有幾多個Kevin feige 丫
你睇下even 老鼠自己star war都搞到一獲粥咁
炒家?你都有眼不識泰山,大名鼎鼎臭帽哥都唔識
千祈唔好有太美好既幻想
HT都有好多小問題
(e.g. d件痴歪左,上漏色…可保養解決)
有時仲有大問題
(e.g. 頭雕同辦差太遠,戰損/細節位大縮水…無得攪)
真係唔識, 新手一個
咁大鑊
而家入坑好尤其係m記果堆,過哂氣, 全部跳樓價尤其EG果堆,早幾年MK47仲係炒到6,7K果陣,有無諗過今日千幾二千可以入到隻IM?
初入坑建議好有愛既角色先訂
其他可以等出貨睇完實物review先入手
依家新款野應該無咩炒價,有都係三兩百
我見好多都好平
Ironman嗰啲我見好多都2000左右,係咪差唔多呢個價錢?
真 以前我就覺得天價無入坑
今年1月先正式玩 起初諗住淨係買3巨頭
點知半年就買左30隻
全部M記 得dx19同batpod唔係
依家想追埋hulkbuster
依家應該得mk2,黃臂,6,7,44,46要over $2000
入隻wm mark4 你就明

入完佢之後我追咗5, 47, 7 同訂咗3
睇中咗隻mark 85,但係糾結緊普通版好定係BD版好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞