Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 618 大家滿唔滿意牙活Phase 2呢個安排

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
岩呀
mk3 3k入唔落手
Soap 好似有啲電唔啱 size
出完隻mk3
Mk7開始升返
我2月先後追mk3 個陣買$2k
依家$1400都要求人接
次次拎隻mk7換pose都甩晒d翼
diecast得黎又好化學
睇完實物都係覺得正常發揮
手脾位都係換件冇咩特別
係d相會引到你去訂
影史罕例:華納「放棄發行」早就拍完的 DC 新片《蝙蝠女孩》,近億美元製作費直接「丟水溝」
.
《蝙蝠女孩》並非只是被「撤檔」這麼簡單,而是真正意義上遭到「徹底報廢」,是未來完全不打算發行,不會上院線,不會上華納兄弟自家的串流 HBO Max,也不會上別人家的串流,完完全全被棄置。
.
一般而言,一個項目中途被喊停,通常是發生在開拍之前的事,但《蝙蝠女孩》已花費近 9000 萬美金拍攝完成,現也進入後製階段,這是極少見的例子。
.
《蝙蝠女孩》的取消原因,與華納兄弟、探索傳播合併後的內部改組有很大關係。《蝙蝠女孩》原本是被視為主攻 HBO Max 的中型製作,但現在的新高層希望全力將營運重心放回院線發行、減少長片在串流發行的頻率,尤其更希望未來的 DC 電影能完全以院線大片的規格輸出,這使得規模偏小的《蝙蝠女孩》不符他們的品牌營運方向。
.
但《紐約郵報》的消息來源則爆料,《蝙蝠女孩》初期的測試放映反響其實也不佳,品質差到被認為「難以挽救」,而華納為了減低後續更多的潛在虧損,才決定放棄發行。
.
事實上,內部正在積極重新整頓的華納,這陣子一直在嚴格審查許多發展中的項目,有些被削減預算,有些則不被准許開拍,而今天和《蝙蝠女孩》一起被傳出喊停的,還包括預算約 4000 萬美元的《史酷比》全新動畫電影《Scoob!Holiday Haunt》,該片同樣也早就已經投入製作。
.
《蝙蝠女孩》原本是由《絕地戰警 FOR LIFE》導演檔-阿迪爾艾爾阿比、畢拉爾法拉執導,並由《猛禽小隊:小丑女大解放》編劇-克莉絲汀哈德森執筆劇本,主演卡司則囊括:飾演蝙蝠女孩「芭芭拉高登」的新生代拉丁歌手萊絲莉葛蕾絲、回歸再扮「高登局長」的 J.K. 西蒙斯、回歸再扮「蝙蝠俠」的米高基頓、以及飾演反派「螢火蟲」的布蘭登費雪,但如今外界已經無緣得見這批陣容的製作成果。
.
消息來源:
https://reurl.cc/ZbQmOQ
https://reurl.cc/YXWx1O
https://reurl.cc/5pomlG
J.K. Simmons
一把年紀仲操到勁fit做Gordon
結果zs jl 出都係得好少鏡頭
依套直頭cut埋
品質差到被認為「難以挽救」,而華納為了減低後續更多的潛在虧損,才決定放棄發行。
用左9000萬先發覺
casting 個時就應該發覺啦
D 甲都唔係DIE CAST, D 甲都係DIECAST 就唔係2 千幾埋單
john wick
wolf predator
daredevil
內戰falcon

呢幾隻貴到飛起,少人訂多人想後追先炒得起
無得咁講
當初依套野籌備都重係濱田搞

依家新官上任先大郁
持有ESB DV
第一次唔衝首日唔衝黃豆果斷訂普版
原來星展會員個個折唔係九折
猴活:有9折架
不過要先加50蚊手續費
姐係九折完,要因為我出咗張會員卡而收50 雞手續費?
+40喺正價你而家訂緊嘅價錢係預訂價你見擺咗去eb/rb嗰啲都係預訂價錢加返$40
我覺得唔係張卡
而係因為每次都要搵人計9折好麻煩
所以每次都有呢50蚊
佢個九折不嬲係正價九折
唔係預訂價九折
預訂聲稱係比正價平50蚊既

正價幾時先會出現?
現貨買又無星戰會員卡就會係正價啦
明了 正價九折唔係預訂價九折

Thanks
全部折都是預訂價+50/正價 先9折
DV就是2130正價9折1917
動物節黃豆價就是普通版的正價 普通版預訂價走黃豆通常平幾十到100
你講得啱 我暫時忍住唔訂
準備收手 除非佢出返黃臂
想問hulkbuster mms285同510嘅分別係咪淨係多隻手
本體有無分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞