[KPOP] K-POP 2022討論區 (36)

1001 回覆
1 Like 19 Dislike

差成廿萬咁滯
😅😅
日榜空降39 周末收聽人數下降第二日跌咗30名
首歌出咗9日已經升到上第9名
邊有你講排尾勁後
其實係劉大神屈機 定 真係好好聽呢?

以前歌謠祭 一定全部頭十內
到閒著 SSAK3 , msg wannabe , wsg wannabe 一出就TOP

真係好勁
lm
張員瑛走油幾靚女
話曬都5號大佬 唔係唔還拖啊
唔好令粉絲失望啊 我愛雞濫
冇恰
仲有牙覽出道前就比人爆大鑊關櫻咩事呀傻仔
做咩somi會喺度
好搵唔搵,搵個Kpop最高最瘦最似Model既idol

人頭豬腦
仲諗住睇hybe死撐到收皮
估唔到咁快肯放棄
Not in ..
音源差係基本 但今次隻碟pre-order賣得好似唔錯
去QD3
無對比無傷害
你乜都up…
I’m not cool 空降6
爸爸媽媽係靚仔靚女
因為無限挑戰歌謠祭到閒著嘅劉Flash 劉三絲 SSAK3 退貨遠征隊 MSG WSG
都係由0到100睇住佢地由頭到尾點解整 點樣整首歌出嚟
加上音源 專輯 月歷週邊嘅收益都會捐出嚟做善事
當年音源好到畀韓國演藝制作者協會屌壟斷音源
https://www.ptt.cc/man/KR_Entertain/D82/DA0/DBB/D2F1/D760/M.1360053167.A.3DC.html

做善事條數 全部有證有據 啲錢點用 用去邊都公開透明
《玩什麼好呢?》捐獻18億韓圜!溜三絲、SAAK3、退貨遠征隊,閃耀的2020年
https://pandaeditor.blogspot.com/2021/01/18saak32020.html

所以我諗唔係一句劉在石屈機定真係好好聽可以概括依個現象
音源之所以好 除咗真係好聽之外 都可以話係累積返嚟
明明係打跛腳唔使憂嘅人 依然Keep住用自己嘅影響力去幫助更多人
歡迎加入無限在石教
成績黎講好似係hyolyn?
有實力但行solo真係唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞