[KPOP] K-POP 2022討論區 (36)

1001 回覆
1 Like 19 Dislike

你柒左 其實youtube music chart係計埋係youtube music入面嗰啲views 唔係凈係計mv
所以咪話娜璉嗰131m扣返yt music, performance video, dance pratice, 打歌舞台啲views就同mv show嘅views差唔多
但Aespa同itzy嘅總views數扣返上述嗰啲views之後係少過mv實際show出嚟嘅views,所以呢兩隊應該都落唔少廣告
不過啲數據淨係計到20號,而itzy又遲aespa成一個禮拜先出歌,所以都好難比較
其實要推一定係推留真同Yuna 先。見好多首都好似以禮志為主要,雖然有實力,但韓國本土佢好似無咩水花,推留真同Yuna帶下人氣都好 最靚果2個好多時d造型都最伏,唔知諗嘜
買晒3set lucky draw
三大家族fans 收聲啦
Jyp造型不嬲垃圾
佢假假地都賣咗1.5萬隻
同一個集團啫,LV就LV、LOEWE就LOEWE,唔會成日都話自己LVMH大家庭囉
最憎家族癌
追咩組合都唔會成間公司追
15夜見到Baekho同Minhyun仲要播Love Me已經覺得尷尬
閪hybe真係無廉恥架
你話計埋yt音樂就合理,樓上話計所有有關果首歌既片
I'm not cool好聽
今次呢首主打副歌勁難聽
今次cb得罪哂班團粉
都唔知下次有冇5000隻
聽耐咗都get 到,但好憎啲歌硬係加自以為會紅嘅字,又咩hot issue bubble pop
不過錢照分
肥G 荷包同身形都fat fat
想知StayC今次音源點?我覺得今次係繼début song之後第二高質,好好loop
今次呢首好聽過上次run2u反而咁低
劉在石去左音中
好聽好多
run2u好聽d wow 個人覺得 呢首平得滯
因為WSG Wannabe
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞