[KPOP] K-POP 2022討論區 (36)

1001 回覆
1 Like 19 Dislike
呢度個views數係計晒所有有呢隻歌喺入邊嘅video
其實I‘m not cool幾正
真summer queen佢地啲笑容勁幸福
savage 得13.8M?
佢呢張一定係有period嘅
應該係呢個月咁樣計嘅
JYP垃圾到 Twice ITZY flop NMIXX無聲氣
留真好正 但JYP由岀道開始防爆佢(唔知防爆廣東話點講 有錯請指正)
jyp啲team成班智障 冇taste兼地獄審美
點解唔係油英2.0?
以你計全部,itzy會唔會得76.7M,咁撚少呀,傻仔
https://youtu.be/dAA0etV5k7E
Alone+loving u+shake it +touch my body
https://youtu.be/nJQX0Sfnwx4
I swear
左膠=垃圾,video call要個idol道歉
同上年Lisa一樣
廣告買嘅views係唔會計落入面

https://charts.youtube.com/artist/%2Fg%2F11cjj4gt1n?hl=zh-HK

望下人地呢個mv得81m 呢度都有成131m

你咪自己屈指計吓呢兩隊嘢買咗幾撚多views
牙豬冇fans所以冇人video call要佢道歉
佢啲fans話佢係含撚咀
搵到話題同Lia講,仲迫佢道歉
呢層一定yg勁啲
全公司sex party
下次comeback首歌錄完定埋啦 冇㗎啦,淨係可以信jyp鳩講話正架咋
1997新人嚟講超哂班
勁on9,又要追星又要曲解人哋嘅意思然後話自己聽到唔開心

lia原本嗰句話彩領曬黑咗會變得膚色唔白或唔性感
曬黑咗膚色會唔白係事實
佢講呢句話一直都只係針對彩領一個,而唔係泛指所有人。彩領本身就唔性感or行性感風,所以呢度“唔性感”係指彩領曬黑咗都唔會好似其他膚色深嘅人一樣性感(例如志效),因爲歐美嘅審美觀就係tanned skin = sexy,pale skin = sick,唔係都唔會有咁多白人走去曬黑啦
之後啲粉絲/黑粉就曲解話佢指深膚色嘅人唔性感,但佢原本句話就係跟隨緊歐美社會吹奏嘅sexy tanned skin
反而從來都唔見啲外國粉絲讚啲kpop idols sexy,志效都係曬黑咗之後啲人先開始讚,根本佢哋自己都覺得pale skin嗚sexy,但又唔俾人講tanned skin唔sexy

傻閪佢計到20號咋 日期都唔識睇
今次sneakers嘅composer有galactika份
之前出過dalla dalla, wannabe, loco
jyp出過icy, mafia in the morning

galactika連續flop咗兩次,睇怕下次會出jyp嘅歌
但jyp啲歌永遠都好兩極,一係神曲一係好難聽/flop
真係祈求jyp出返首神曲畀佢哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞