求屌醒~想同一齊接近十年女友分手

450 回覆
50 Like 5119 Dislike
你唔講你公司賺幾多點同你諗呀?
糟糠之妻有無聽過
放過個女仔
果1個正評你自己俾?
習慣就好
一開始種係想2人世界唔想有外人
最錯就係呢個諗法
早早請工人就好
一人一半做住先囉 努力少少賺多少少後請個鐘點都解決到啦如果你一開波話厭左而想溝返第一個都無咁嬲,唔好搵啲唔係藉口既藉口啦屌你
食屎啦死仆街

唔鐘意女朋友就分手啦 拖撚左人咁多年 你以為自己邊位 人地冇左你唔得?根本自己自私 身邊有個好既唔識珍惜 唔好去到最後人地唔要你先黎喊苦喊忽 你冇資格

你已經唔撚鐘意人既時候 係你眼中所有野都係缺點
去馬啦 記得比晒D 野現任先
雖然唔係重點同埋只係想搵人呻吓
但都唔怕講月100k up
讀書小查下先
我都負評自己
咁大個人 好心你啦
你條女同你一齊真係前世唔修
其實你呢度所講同現任嘅問題
都好似係想合理化自己搵返前任呢個行為
表示一樣好想睇你仆街
邊有咁撚多家務要做
不過唔郁手就屌人做得唔好,實在係比較仆街
你都戇撚鳩,你話想食嗰條女後生大波大蘿好撚靚,咁我都明明地想出軌嗰位係邊
但而家係你現任條件咁好,你去食件二手閪係咪傻撚咗?
仲有,你玩咗人地差唔多十年先嚟分手會唔會太賤
搵食犯法咩
介紹你條女俾我識,等我帽咗你,咁你咪無罪惡感囉。
on9
其實大波大蘿唔代表一切
On9我認但玩我就唔係
支持樓豬同現任分手
好想睇你仆街後悔個樣
就算你追返初戀,到時你就會想再追其他人
你個心未肯定落黎既話你只會一直loop呢個循環
追果條第一任啦
唔好令自己後悔
你有呢個心放棄現任 其實你唔係真心愛佢
比舊分手費 然後分手啦
唔好再浪費佢更多既10年, 宜家佢仲可以搵到第2個
笑撚死 所以話地球監獄論真係無錯 人類過得太過安逸安穩太過舒適 就衍生左一班無腦on9要挑戰自殺懸崖、用刀𠝹下自己、要更多刺激。到左遲下有太空旅行,NASA話宇宙某個地方有死亡黑洞,就係樓豬呢類弱智要偷偷潛入去既時候
如果樓主係好愛現任,見到其他女仔都唔會起心啦

如果唔係咁愛,咁仲留住嚟為乜?無論現任有幾多優點,唔愛就係唔愛...
同佢分手你一定會後悔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞