求屌醒~想同一齊接近十年女友分手

450 回覆
50 Like 5119 Dislike
你個名
如果真係唔岩,都要逼自己夾硬一齊咩?
19嘅唔係佢屋企人 係你
你做左一定後悔
樓主pin this
係唔啱一早分咗
要10年先知唔啱?
可能10年都仲未知岩唔岩
其他人講呢啲嘢我可能唔同意但你講我覺得好理解

話說關二哥關平讀中學未?
呢個咪問題所在係咪要人等佢十年等佢慢慢試
你思想咁垃圾 條女都肯同你一齊十年都有
好心放過人 介紹佢比我
然後你咪再拍拖 有需要叫雞算
唔好害左d好女仔
放心通常狗公都係溝左先講分手
有啲人唔失去係唔知到痛
留名睇你幾年後開Post話後悔
肯定係睇完第一句就正皮咗

第二句180度扭軚
你追人地都未必受啦
當然就係冇左愛先散
點會想同初戀再一齊
我自己覺得比前人追好撚嘔心

申利:藍絲
Let go啦,個ex就算同你一齊到,都唔會喺你心目中最好,保持返現狀,接受現實,你先會仍然覺得佢最好,最好唔一定要擁有,見證佢幸福都夠,呢啲先叫愛
你話有左第二個分手就話姐,ff有條女等緊你放棄現任咁on9 都有,仲要溝件殘花敗柳,最男人有志氣d,溝到溝靚妹啦
本身唔諗住再覆但講中心裏面條刺
佢屋企人思想比較守舊
當年佢父母都未知個女拍拖唯獨係佢家姐知但我同佢家姐係零交流(無見過面)
我女朋友亦唔會提起我地既野
到dse放榜知我考得差唔諗住再讀
竟然同自己細妹講知識就是力量 呀妹我係你就飛左佢
靠睇樣知性格?

我知家姐有睇連登 我屌柒你條死港女 你死屎啦
講搵錢我係你5倍唔止呀 知識就是力量
腦袋是個好東西
唔怪之得人哋屋企人叫佢同你分手,你人品差係無得改
呢種人就係犯賤。
你俾個好仔/好女佢,佢就會得閒諗埋晒啲無謂野,小事化大。
佢係要搵個癲過佢嘅partner日日製造麻煩,再惡人先告狀屌柒佢。咁佢就會覺得自己段感情好難忘,自己跨過重重難關先有今日,反而唔會放手。
可能大家都係出生係中產家庭由細有姐姐照顧

一開波嘈嗰陣請姐姐咪解決到
使乜拖到宜家成兩年宧未磨合完
定還是樓主想追返初戀俾藉口自己
咁撚大個人有咩屌唔屌醒
又冇細路仔綁住
你覺得值得既咪做,後果自負啦
到時追唔到又返唔到轉頭就你諗啦
屌你老母
快啲分手
放過現任
正仆街黎
樓主嗰種典型垃圾有錢大曬嘅男人

以為用錢就可以解決問題,先會諗分手畀錢對方、家務問題搵工人解決,以為咁樣係負責任,其實呢啲先係最廢最垃圾

有錢都成個on9 仔咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞