求屌醒~想同一齊接近十年女友分手

450 回覆
50 Like 5119 Dislike
你覺得你追人
人地就會受你?
講到你有得揀咁
你中意啦 求咩屌醒姐 你都變左心 不如你真誠少少認左佢
分手啦柒頭
痴撚線 咁撚多正皮
成班連登仔道德倫理錯撚哂
叫人出去叫雞仲要返屋企累人累物 仆街到咁都有
以前都有呢D問題
請完鐘點之後,基本上都少咗好多問題
依家仔都生咗
當然你條女,做完都鬧既話,就真係屌佢老母啦
樓主 咁請個姐姐返黎會唔會可解決到部分問題啊?
起碼有人攪屋企野

同埋 而家你咩都有 第一個係遺憾
多謝對方比過你好好既回憶

之後就係更加錫你而家女朋友 將來既老婆
Ok?
又作故仔之後當新聞呀?
應承過現任分手既話樓、公司收入、所有值錢野都歸佢 我係講得出必做既人雖然無簽過咩野

死mk仔永遠咁衝動
不如你單身一世 咪撚害人啦
嘈左兩年先plan請個人?
你依家只係想搵啲新鮮感 但又想貪就手
搵個以前一齊過既人
女人肯同你捱咗咁耐..你點忍心..
光明正大叫雞唔係問題
但唔好教樓主呃人咁仆街先得㗎
樓主條女好女仔嚟
係都分手放生咗人哋先慢慢叫啦
一嚟惹咗啲病返去害死條女
二嚟做人唔好去到咁盡 又要貞節牌坊 又要做仆街 偽君子嘔心過真小人好多
歡迎自貼交幾錢稅
第一樣
人就係咁犯賤
日見夜見就唔會覺得對方既優點係優點
有咩唔好既事就無限放大
其實係必經階段黎,你同邊一個人行到果一步都係會咁,所有男女關係只要唔涉及黃賭毒暴力,考驗既就係雙方既包容能力

第二樣
你碌尻都係一樣咁犯賤,個閪你日插夜插,對波你日揸夜揸都係會厭,之後就想搵個新閪黎屌下,明明另一條女個波細啲你都覺得你玩果陣會玩得好開心,到最後又係玩到厭屌到厭又想屌第二個閪,你唔會有盡頭

結論就係,唔好講咁多藉口同理由,唔知你幾多歲人
但你仲係咪要用啲咁小學雞既理由合理化自己想要新鮮感既慾望?
講乜撚呀 on99咁 屌你老母
可能真係呢個情況
I know that feel bro
其實睇到有意思會覆 同類型唔覆姐
唔好將自己諗法套用落人哋度
搵食犯法咩
我都唔知自己諗梗咩
點解係常識

搵錢少 唔代表佢做野無咁辛苦架喎
大把基層 飲食清潔個d 月薪都唔算高
唔通呢啲又suppose 佢地要負責埋家務?
好多謝你咁大段野回覆 已經決定del左ex所有聯絡 希望一切慢慢重回正軌
個女仔全情投入用10年青春陪你
你一句磨合唔到就想分開
而家唔講你咩錢會唔會比哂佢 係責任心問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞