求屌醒~想同一齊接近十年女友分手

450 回覆
50 Like 5119 Dislike
建議你block咗你ex 唔好再睇關於佢嘅任何嘢 鍾意係一種感覺 愛係一種選擇 你愛現任嘅 就唔好比自己有任何陷阱
已經plan梗呢樣野 請家務助理真係必須
唔驚啦 第時同第一任要進入磨合期果陣
再追返依家呢個
為家務分手
請個鐘點就搞掂啦
放棄公司同層樓你都得,洗少少錢講鐘點呵係唔得呀?
快啲分手放過你女朋友
其實好大機會你講咁
其實你都去意已決,都係求認同圍爐下
理性啲講,你都唔介意人格崩毀、無晒朋友(咁多年個圈子融合曬,你噉樣個個都只會覺得你係仆街,無得兜,死撚緊),咁咪去囉,你想死唔通攔住你咩

懶係浪漫、搏盡無悔吖嘛,去啦
我都唔知自己會做咩決定但我講過既一定會做
多謝你 煩惱梗既時候笑左
其實你對你ex只係情意結 係過去咗㗎喇 向前望啦ching
點解唔請番個工人照顧你地
咪咁撚多幻想啦
乜撚嘢特別嘅存在 想試一次
咁大個人仲講搏盡無悔
為咗你嘅幻想同個同甘共苦咁耐嘅人分手
遇到問題就逃避現實
仲要啲on9家務小問題
想追咪去馬

唔湯唔水浪費時間
愛一個上多一個~
支持分手gogogo
得唔到既嘢永遠最好
到你同第一任一齊返你又會諗返起而家呢個
最近plan梗
你同返ex 一齊無連登仔會支持你㗎,
你同個細十年身材正又夠姣嘅,連登仔就會舉腳贊成,
睇吓隔離post, 個個都話許志安無做錯,因為天后已經人老珠黃……條新女又夠姣……
得到過 曾經
你仲沉醉係如果當時無同初戀分手會點點點嘅幻想
到時就算俾你追到返初戀
到你地嘈交要磨合個陣你就會後悔
其實你都拍咗10年啦
點解戀愛心智仲咁幼稚會依賴靠幻想返嚟嘅感覺
同你都幾賤 同個女仔10年一齊仲會心念念個ex
真係咁鐘意咪追返囉
你唔滿足返個心理同初戀再續前緣,對你現任又咪一樣唔公平
我唔會想屌醒你,你d on9仔唔仆過街都唔知咩係好
放過你現任啦,佢值得更好
認真
Block 左另外條女
心癮呢家野,擺耐左就淡 ga la
咁講屌得最應
Ching,經歷過患難嘅女人,基本上先係你人生中特別嘅存在,患難先見真情;初戀呢啲只係得隴望蜀嘅人性所產出嘅假象,過左去就過左去
師兄到最後好大機會會後悔

真心勸你唔好搞咁多野,諗下點樣同而家呢個再磨合好d好過啦

到你真係搵番第一任,又係會重新經歷番你而家同第二任之前經歷過既問題,但個問題係你第2任剩係能夠同你共患難呢點已經係無懈可擊,香港地唔係太多呢d女人,珍惜下,有時有d野,到你冇左又會有遺憾架啦,嘗試下放大多d你第二任既優點啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞