[七月新番]Shine Post

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
我覺得紅葉幾可愛喎,講埋佢啦,想知佢點解唔想人孤單一個
都似三個都叫X葉
幸運四葉草
追返啲現實真人tings演唱會
發覺最穩陣係理王
啱啱先開始睇幾正
好睇過idoly pride 手繪live 真係唔同啲
idoly pride 動畫唔算好睇
隻GAME D 3D 幾靚, 但最近唔俾我課金, 我都差唔多棄坑
個遊戲UIUX 整得好好
但真係冇遊戲性
我玩咗半年就棄
Btw 佢idoly pride主線最後sunny piece 場live 正
idoly pride 動畫唔算好睇+1
動畫版有幾個角色淪為背景板,都沒有介紹過
我當佢係披住偶像番皮嘅戀愛番睇
麻奈線真係好甜

用偶像番嚟睇 除咗麻奈之外啲劇情好王道
live方面 動畫畫到好似卡幀咁
有時諗佢畫3d 會唔會好啲
呢套啲live 順到im@s 咁睇得幾爽下
第六集yellow rose loop 咗幾好多應該會買碟
依家咁睇其實都屌打隔離利申隔離fans
我當佢係披住偶像番皮嘅戀愛番睇
麻奈線真係好甜

用偶像番嚟睇 除咗麻奈之外啲劇情好王道
live方面 動畫畫到好似卡幀咁
有時諗佢畫3d 會唔會好啲
呢套啲live 順到im@s 咁睇得幾爽下
第六集yellow rose loop 咗好多次應該會買碟
依家咁睇其實都屌打隔離利申隔離fans
你們唔講,我都無留意佢地三姊妹既關係
隔離係指?

idoly pride麻奈以外部分真係唔得
特登分開兩隊寫 但啲角色大部分行行企企冇乜深入塑造
比賽又係一路碾壓過去 欽定冠軍
後面有集sphere視點我仲比較有共感
最終話收尾好差, 個感動位俾人強制停止
正路應該Song for you 轉麻奈VER. Endroll 播回憶,
之後有時間先接番佢D 無聊野
今季LL super star雖然加人都預咗會出事
劇情同live 都係比呢套差可能因為上季虹太好睇
可能我要求低所以收貨
如果想再寫好啲麻奈線咁寫的確好啲
之前冇人推
宜家咁多頁
呢幾日又補返虹咲第2季
得一千人睇
得罪講句
五位聲優黎講
一定係推夏吉佢係live靚過硬照
吹水巴都有睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞