[七月新番]Shine Post

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
動畫進度有無機會超越小說?
我都係睇咗少少所以唔知
但佢3卷小說嘅長度應該=1季動畫
今集完咗第2卷4章

春說:咁少人推帖,我究竟是否仲適合當偶像?
巴打你小說喺邊度睇
只見到官網有部分試看版本
和氣杏未巴打,今日睇咗什麼新番?有無推介
第8話中文熟肉仍然未見有
今日都係睇拖油瓶同埋異世界後宮
Amazon kindle 買嘅
雪音想做演員但一直都拎唔到主役
有次差啲拎到但最後俾個idol 拎咗主役
所以原本雪音好憎啲idol 覺得佢哋有無演技都可以做主角

有次螢參加咗舞台劇甄選同埋同雪音吹咗幾句
之後雪音明白真正嘅表演唔係演技而係表現故事本身

之後螢仲俾咗場live 嘅飛雪音
睇完之後就瞞住老母唔做演員走去做idol

生肉睇得明7-8成 但大概係咁
感謝分享,依家大致明白
絕對偶像螢都要過去撈埋舞台劇
現實中,做得偶像樣子應該都要返咁上下,所以主役揀都揀個好樣兼有人氣既偶像
估唔到祇園寺雪音都幾勁,搭兩句咀就拎到張飛
仲之後瞞住老母唔做演員走去做idol,依家按動畫第8話進度,雪音媽可能仲未知道雪音走去咗Brightest 做偶像,如果係既話,呢到又有故事寫

講開雪音媽,佢好似叫祇園寺彩音,由已經是人妻既三森鈴子配音
英文字幕照睇
另外果團可能做埋前傳都ok
由偶像 到前輩偶像 到偶像老母都係佢有份配
依家劇情越黎越精彩,真係好心急,英文熟肉都照殺住先,順便學埋英文,一舉兩得
同埋呢套舖排咗咁多伏筆,睇作者有無心情及時間去寫啫
川咲巴打果然對這作品有愛
無計 第7集太吊癮
係呀,我初頭睇頭6話唸住都係正正常常果類偶像番,每人講兩話,之後就大團員結局全集合5人去Sun Plaza 開live就完場
估唔到第7話最尾就爆出青天国春過去的秘密出黎啫,真係吊哂隱
原來川咲巴打都是睇完第7話先追返小說劇情,我以為你一早已經開坑搵小說睇啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞