[七月新番]Shine Post

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
各位巴打食完飯又夠鐘推兩下帖
Strike Witches我反而未睇過 +1
如果青天国春返番過去HY:RAIN,TINGS 可以靠聖舞理王唱Yellow Rose 撐場囉
光輝魔女冇小褲褲睇
睇bd 唔好話小褲褲 差唔多每集露點
Strike the blood?
strike witches 入浴鏡頭
播果時好似聖光擋晒 bd就解禁
原來真係有
呀蓮應該好掛住呀春,而家應該怪緊自己太廢,搞到老死退團,所以立志變得勁希望呀春會返黎
第7集有個shot講有機會超越HYRAIN果陣特登比左個鏡頭春原來係伏筆
改名做SIGHT雪音做center
最諷刺係佢仲要對天問自己係咪唔適合做偶像
而家睇番理王杏夏當時好慘,但春真係唔抵可憐(至少未睇第九集之前
就算佢放完水,杏夏同理王嘅唔自信其實都係可以入春數
尤其杏夏講明春係佢第二個認識嘅特別存在,所以先放棄搶c位
碌左下中文維基已經有第8集內容
唔知係小說黨定出完動畫先改
呢度有位巴打係小說黨,可以叫佢去踩下雷先
如果阿春唔係留力,一早就係HY:RAIN爆紅,依家就去緊武道館開live,駛乜仲屈係Bright Station開出道6500小時細live
點解要留力,明天播第9話就有答案
杏夏應該都知道阿春實力,加上之前又失咗手唔記得歌詞,索性唔敢爭C位,保住TiNgS個招牌為先
佢話希望所有人都鐘意偶像,應該唔想打擊到隊友放棄鐘意偶像,所以留力掛
你又睇英肉頂著先?
有偶像番標籤好難同一般向新番鬥熱門
除非大ip好似imas或者LL
要比應該同套神渣偶像比(見nico啲人話撞名依邊叫TINGS果邊叫ZINGS
馬娘2都係3成偶像7成運動而且係only one不可複製既成功
就算係咁都係諗唔明
點解唔單飛
hotaru都係單飛咋嘛
扮豬食老虎真係好咩

春一直以黎都只係扮廢同一味正能量打氣
完全無諗過點樣幫隊友提升實力
究境佢有咩苦衷,我都想見識下
神渣好似推得2-3頁
Wiki 得動畫最新劇情 同啲人物性格

所以冇劇透
唔係點啫,好心急,等唔切
真係想睇青天国春過返檔去HY:RAIN
根本無得劇透,小說又無正式授權中文版本,漫畫生肉都是去到第4話,除非好似川咲巴打你睇完生肉小說,翻譯劇透下囉
我都係見佢第8集魔改 直接拆春雪cp
先講吓小說原本點寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞