周杰倫究竟要紅多幾耐先捨得過氣?

393 回覆
573 Like 134 Dislike
幽默感本身需要有反叛既能力同環境
香港以後一定無
thats why 某國唱歌運動可以死練, 但無一個人可以搞到笑
GEM
佢由後生唔識做人 到慢慢識do識撈
樓主係咪覺得聽周董比起聽mirror好撚有taste
我都好鍾意周杰倫,但睇佢ig近年真係好有廢老feel,完全冇晒初出道個5年個種音樂才子feel,舊時個種coolcool地,將所有才華用音樂表達晒俾人個感覺真係好正,近十年成個look陽光晒,d歌又回晒塘,ig成日哥乜哥物個感覺真係好難頂
同世界比冇意思,人地韓國bts過d係會唱英文歌,一早已沖出亞洲

個世界主要講普通話就應該可以世界級唔係呢幾十年邊有華語歌可以好似bts過d 咁超過1b view係YouTube
仲未計blackpink,人地佢個d英文講都native
咬中佢anal即刻幾大反應
周杰倫近十年唔係成日練英文,又娶左個鬼妹老婆 點解唔試下唱下英文歌
拎都唔好拎個12個比呀
起碼好似樓主咁拎d有實力嘅比
話首歌好聽都係盲粉
旋律節奏和弦雖然好聽但全部都食老本,
歌詞東拼西湊不倫不類,佢係勁但係未去到咁高
咬字話就有特色,不過但難聽到過以前
MV有橋有錢但係拍得唔好睇

舊歌好聽千萬倍,呢個周董我唔懂
Mirror 12個加埋都唔夠半個周傑倫鬥
都唔同級別, 咁比較係侮辱左周杰倫
唔止周杰倫啦
成個華語音樂都係仲懷愐緊舊歌
新個d = shit
我覺得係佢同侯佩岑一齊+分手之後先靈感大爆發,好多歌都好正
芳華絕代
有買view 有啲comment一式一樣
樓主都幾on9
要講周董係都拎番同期王力宏
格硬拉去鏡到做乜尻
之後又踩埋單春
捧你就捧
禁鍾意用黎踩其他人?
團vs一個人?
人地賺人仔,啲views數容乜易係anal十倍速度???

不過,有料又好聽,點解要人過氣呢請問??
後生無幾多個識
其實佢咪同鏡粉踩人一樣
仲有超人不會飛
喂大佬呀,邊個會搵周董同mirror比呀,撐周董反mirror都唔好咁弱智啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞