『歸家post』BNO 5+1 VISA 申請資訊 (32) 睇清楚POST名 –– 英國航班溶斷區

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
我估你係delete 唔到佢 但亦唔駛理佢
Mp會處理呢啲
Reddit其他啲visa都係搵mp
你屋企人係dependent? 而家搞成點?
hand carry 上機
2部電話, 1部notebook , 2隻尿袋
咁多電池得唔得

btw 除咗上面3樣, 仲有咩電池產品需要帶上機
唔洗理佢
我之前都係咁
咁你點解會多左application?
因為我自己都唔知幾時禁錯 走多左個application 出黎
無得解
我無入錯資料
係佢自己無啦啦多左個application
應該bug 黎
delete 唔 delete 左佢咁?
唔洗理佢
Ps手制都hand carry?

咁細舊電都有人理咩
電池應該唔可以船運/寄倉
好似唔一定嫁
睇舊電幾多WH,係咪鋰電池,
仲有係睇舊電係咪內置拆唔到
Ps4手制呢d渣正都應該得(好似係)
留名等答案
英國有冇紅豆買
你個問題都幾特別
Google adzuki beans uk
有冇巴打試過經巴黎eurostar 入境?
驚法國immigration 唔知個bno visa 係咩黎
法國入境人員:全部英國護照一樣做法 級個印
英國入境人員:直接skip egate行去人手櫃位就得,個關員只係問一兩句你留左係法國幾耐果啲
thanks 即係我第一次用bno visa 入境經eurostar 都ok ?

因為我上網睇見有d 機場入境人員都要搞一大輪
我一家人差唔多同你時間申請
未有消息
巴打中兩次adb999 今次成功收到email 好快就有 加油
照計就一樣既,但我搭果陣已經本身住緊UK,有KingX出境紀錄

有啲細機場入境係垃圾啲 收走你本bno叫你企埋一邊等30分鐘(Gatwick試過)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞