連登仔今鋪玩大左, 黃手足滲透政府失敗

394 回覆
536 Like 219 Dislike
由頭到尾你都只係講得好理想
而我嗰2個"朋友"證明咗俾我睇
理想終究只係理想
會覺得人妒忌係因為你淨係睇到佢人工幾高 係咪幫大公文匯宣傳都要冇後果?
擺明啦 唔參一腳係因為自己都想入政府 成班勝利球迷
算啦
佢哋又扮睇唔到
有d人有唔同意見,有班就專業五毛黎
揮淚打手足
連登仔好野
黃絲搞革命喎
睇番mirror食m記算啦
用打仗黎類比示威 ok
同藍屍一齊考狗啦
呢個post d 人都on99
老老實實 警隊又加薪 我就決定去投考啦 你仲等?
https://lih.kg/3064041
這就是黃絲:ViuTV播回歸晚會就係為續牌身不由己,CCTVB/開電視播就係表忠!
https://lih.kg/bosyzPV
#18 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
你幾時自爆
佢地不斷安慰自己人地入到去會做好事 懲教得嘅話點解入狗隊要死全家 手足落棍一定冇咁重嘅
根本就係中國人
我係要套料
就唔洗咁樣套啦on9
咩都手足前手足後
合理化d人投機取巧
真係以為咁多人入去幫手足?
為咗份糧咋
真,有人唔做做狗,仆街死都唔抵可憐
認自己墮落做狗都算,最揀嬲係有班陷家鏟出黎講寧願搵個黃底有去做,好過搵藍絲入去做
篤尿就黃
幾時變到斗政府人工=滲透政府 滲透政府將成為解釋宣誓效忠嘅無敵key 以後就算幫中共大外宣都要當睇唔到 人地滲透緊 幾時先識放棄呢種思想好撚可憐
扮訓嘅人叫唔醒㗎啦 呢啲撚屌十個有八個自己都想入政府 連幫中共大外宣都justify到
佢宣過誓 會唔會比人追討返薪金同有刑事責任
收嗲啦柒頭
此po已完
Pin啦
唔怪得2019會輸
成班撚樣
講多個笑話
幾個前同事未考入政府(非紀律部隊)之前
ig fb勁多文宣
又話咩天在看
又話會有報應等等
全部考哂入政府之後
文宣全部del哂
出嚟吹水食飯政治野
講都唔咁敢講
所以話滲透咩滲透咩嗰d
咪再喺度ff會有人幫手足
現實就係全部人
都只係為自己為錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞