連登仔今鋪玩大左, 黃手足滲透政府失敗

394 回覆
536 Like 219 Dislike
首先啦,乜原來個文宣有冇用係你決定嘅? 即使係我都決定唔到個文宣有冇用㗎,咁既然冇人決定到,而家事實就係佢幫中共洗地。奶共藝人表忠唱紅歌其實都冇直接傷害到市民生命財產㗎喎,咁點解我地又會唾棄譚校長劉德華呢啲人呢? 我再次同你強調啦,佢呢啲人要收皮嘅原因就係要比社會知道奶共係有代價會被人唾棄嘅。

同埋我再問多你一次究竟睇左其他紀律部隊啲片未呢,消防同海關嗰段都正正常常冇提黑暴喎 你要兜話呢啲職業好難吹到關黑暴事,乜原來19年著火嗰陣唔洗消防救?海關唔會負責捉人走私文具? 咁點解其他片都冇扯上黑暴事係得條懲教自己提起呢?

偷換概念係指曲解詞彙/論點意思,麻煩你搞清楚先
你睇對家文宣睇上腦?有無用自己都決定唔到?唔怪得知下下叫你拎實例就正係識講咩連登公認 人云亦云

人地藝人真心身體力行一路支持開,你係扮唔知定真心唔識分?你真係下下都鐘意格硬拉埋黎講

你仲要係到兜偷換概念詞彙意思,洗唔洗我比條中文link你重新學下中文?
依家有咩可能滲透得到
冇用㗎,班人任何時候都可以搵到理由support自己啲戇鳩行為。
你覺得自己可以單人為呢個社會斷定到大外宣係冇用都幾犀利 而家藝人就係身體力行支持,佢拍片寫曬稿就何嘗唔係身體力行? 睇左另外啲片比較完未? 喂我都想知你點幫偷換概念重新定義 請賜教
明篤1個出嚟,成就另外9個入侵!
不願面對?
上面咪解釋左點解冇用,又要重複loop?你唔悶我都悶啦

人地藝人一路表開態捐錢又搬埋番去住,你手joke講幾句野就被身體力行?

https://www.easyatm.com.tw/wiki/%E5%81%B7%E6%8F%9B%E6%A6%82%E5%BF%B5 自己學中文啦
你嘅所謂解釋係話你覺得冇用,你覺得冇人睇,你覺得冇人重視形式主義嘅嘢 引述自己個人觀點咁叫解釋? 犀利 我再三強調,你我都代表唔到社會,但係可以肯定嘅係,條友係用自己嘅身軀幫中共做大外宣,被身體力行?我而家比埋link你睇下其他片,你自己睇完人地講乜再答我點解得佢提黑暴?

https://youtu.be/56mlVAc6sjo

https://youtu.be/LsMHxHyC94c

本身大公文匯就唔想貼link㗎啦,但係我估唔到你淨係睇少少皮毛嘢就發表偉論,你仲豬隊友前豬隊友後都幾諷刺。大約估到你會點樣詭辯spin去我幫文匯刷views乜乜柒柒㗎啦,我係度戴返頭盔,上幾個cm我都同你講未了解過其他人就收收皮先,同埋關於呢啲職業同示威無關嘅反駁我上面都講左 可以收皮未呀?
too long 唔read ,叫你學中文又唔學你可以收皮未啊?
廢事再嘈,有傲氣係好事,但同時記住要一直增值自己,希望有日你諗返起會察覺到自己論點同論證嘅漏洞,共勉之啦唉
你自問睇完對家文宣有無覺得自己係黑暴啊?你我睇完都無影響又要格硬講對社會影響,定你有實例證明d人睇完大公暴會改變取態?你依家既批鬥篤灰咪又身體力行幫人地捉鬼搞分化 你自己唸下成件事邊個係大贏家邊d人最開心

希望有日你諗返起會察覺到自己論點同論證嘅漏洞 ,講咁多都唔開化,道不同不相為謀 恥與為伍
連登仔 識唔識 台獨之父李登輝??
時間證明一切
連登呢基本上就同溫層黎嘅,你我睇完都冇改變唔代表其他人唔會,對社會冇影響只係你自己意見黎,要冇影響呢件事唔存在咪唔會對社會有影響囉。舉個例就算而家有個德國人話當年猶太人搞事先會入集中營,就算講完係冇人會比佢改變,你唔係都覺得佢拍片呢件事對社會冇影響掛傻仔

你呢啲唔服輸係都要拗嘅懵炳真係搞撚笑,自己tldr完我都比個下台階你仲要撩交嗌,你最後嗰句精辟呀,真係恥與為伍 冇讀過書真係字裡行間就表露曬出黎
笑撚左 年中大把人望住份人工入去做

14年有份畫晒文宣嘅人 去左做popo
19年上撚晒電 話要出去清暴徒

真係想反清復明咩
笑撚左
國安處會收呢個比懲教炒左既人?
你個傻仔講咁耐都講唔出對社會有乜影響 係到死兜德國猶太人九唔搭八, 都岩既,你分分鍾連咩係偷換概念都唔知,叫你講個實據又up咩連登公認當真理

你呢啲唔服輸係都要番黎拗嘅懵炳真係搞撚笑
唯有感嘆香港哲普程度真係低下 咁基本嘅比喻都識理解幫你唔到
Karl Plagge
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞