連登仔今鋪玩大左, 黃手足滲透政府失敗

394 回覆
536 Like 219 Dislike
跟住就會話 你有上連登 咪都係連登仔

想講有上連燈同俾人標籤做連登仔唔同 俾人當弱智都唔知
又唔好睇得連登咁大,有識佢既人做佢放上來,呢到無人理咪比線報國安。後果一樣
咁大家都有良心
唔洗細分了
識咁諗就ok la
唔洗屌邊個藍同黃既
各取所需姐
表證投咗共都唔屌得,仲有你地護航人哋係黃,甚至ff人哋滲透,投共真係無得輸
問題係當初Vetting條友食屎㗎
張相係人地ig度黎
你好似唔係好明 良心suppose會阻止一個人做違背自己嘅嘢,會話差佬自認有良心同佢會做違背我地嘅嘢係冇衝突嘅。呢個case呀懲教長官我姑且當佢真黃,但係佢幫中共拍大外宣黑暴前黑暴後有冇違背到自己嘅良心呢請問?另外唔知你有冇睇其他部隊嗰啲片啦吓有興趣可以自己睇完再比較下係時候思想進步下啦
同V字頭電視台同道理
人地搏升職唔得既 d間諜25仔肯定一黎就做大粒企高位啦
發唔發現你越腦補越多 反而真確嘅證據就無視 好心你唔好成個facebook呀叔咁嘅程度先得㗎 差佬重棍扑濕人係咪又係博升職滲透政府所以要當睇唔到呀?

再講呀 做間諜嘅話預期反應都係想被人批鬥先顯得自己夠藍㗎嘛 做咩唔配合下一齊譴責?
依嫁既香港想所謂做唔違背自己既野其實好難
我都唔妥個政府但都要繼續交稅
算唔算做緊違背自己既野
留係依嫁既香港思想同行為都唔會係隨心嫁啦
你講既係好理想既野黎
但現實係兩回事
呢句唔係好想講但人在江湖身不由己
重棍打柒你個警察有無黃絲背景 依家個手joke揚左出去仲點做間諜, facebook d阿叔都好過你個豬西隊友
唔交稅犯法,但係唔入紀律部隊係咪犯法?
你講嘅嘢我梗係明,但係把口生係佢度,唔係攞槍指住佢個頭嘅話要唔講就係唔講。
結論就係避到就避,避唔到就唔好怪人,條路自己揀
14年加入警隊嗰啲算唔算? 同埋好心唔好用間諜呢個職業黎形容啦好冇,尷鳩尬呀真係,知唔知間諜要放棄嘅嘢有幾多呀
乜嘢連登仔係CCTOY
咁佢揀得呢條路咪由佢lor
佢只係其中一隻棋子
就算你搞走左佢都係有另一隻頂上
我覺得唔洗幫政府做埋資格審查既野
依嫁既感覺就係連登仔一係眼紅一係唔抵得佢食兩家茶禮
呢種內鬥文化無乜意思
連登仔垃圾黎
我斟酌嘅位係“做呢啲行為(幫中共大外宣)嘅人應該要有點嘅後果”
而我認為做呢啲嘢係應該要被社會唾棄
你明就得唔再解釋了
班柒頭最主要係想表達返你地唔屌得我,只有我地手足有資格屌人
黃既咪比人炒lor
如果係藍咪升職加人工
呢d所謂既後果只係報係曾經支持過黃絲既人身上
都幾諷刺
lm
成班瀕臨絕種 受保護動物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞