連登仔今鋪玩大左, 黃手足滲透政府失敗

394 回覆
536 Like 219 Dislike
如果係咁懲教都好d
佢係衰幫政權做文宣
不過某紀律部隊就無可能
上次我排大隊等買野
好聲好氣問佢幾句
突然就兇鳩我599G
話某紀律部隊都有中立
真係當笑話聽好啦
黃絲只係一班政見相反既小粉紅
良心笑撚死我
小粉黃 黃衛兵
呢到夠一樣識人做黃懲教 ,你自己鍾意捉鬼唔信咪算,唔代表要批鬥篤人灰推到全部人轉藍,到時咪日日打到手足仆街 藍絲同政府都係多謝你地 抗爭不嬲講理想信念 你呢d人正係放負捉鬼搞分化 點睇都似豬隊友嫁啦
應該係問唔返咩工先叫有良心掛
某紀律部隊就冇可能
真係衰在佢走出嚟做文宣 又咁高調
明顯想升職
黃店打正旗號搵食
黃絲最鐘意玩批鬥
根本就係小粉黃
咁唔返咩工先叫有良心呢
你第一句咪證明左識一兩個朋友唔可以代表曬全個部門 就住佢幫中共大外宣係咪唔需要有後果? 喂咁我地批鬥狗隊做咩會推到佢地全部轉藍喎 到時藍絲政府真係多謝曬?
唔做違背自己嘅嘢就算有良心㗎啦
所以嗰班咪係柒頭囉 agger
又係呢種情感主導既說話
聽到好撚厭
想贏定要做聖人呀
不過而家兩樣都冇
佢入左去係咪變仆街就後話啦
請藍絲做又係變仆街請黃絲又係變仆街
結果都係一樣既話其實都無乜分別
但連登仔身先士卒幫政府做vetting一定係好人啦
仲要唔收錢
我角度就係連登仔先係最親政府既人囉
咁你繼續自己呃自己
活喺自己的理想啦
我就未見過有人把持到
如果因為俾人批鬥篤灰就轉藍
咁呢個人個理想信念都唔會好得幾多
成龍曾志偉都係自己友,689、范婦人,痰餵豬之流更加係忍辱負重
外宣講幾句會死?咁以後美中英歐捉間諜咪好易搵,直接叫d人講對家壞話 邊個唔講就係鬼,用下腦啦

你鬥唔鬥警察政府藍絲都唔會理你 你鬥d有黃絲背景既就肯定多謝你幫手捉鬼再食花生拍手掌
乜你咁話自己!
憑乜FF條友仲係黃?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞