連登仔今鋪玩大左, 黃手足滲透政府失敗

394 回覆
536 Like 219 Dislike
我只係想講無論如何如果真係有人想做無間道,
首先一定係俾自己人整死
你又知重棍打柒你個警察係14年係佔中人士,仲有依家係講懲教唔係警察人地暗黃想幫你滲透政府唔叫間諜叫咩 ,你地就係想推到d懲教個個變藍絲日日打到坐監手足仆街先開心
你又知無?可能佢又係做緊間諜,唔重手啲點上位做大事?
連衛兵咁豬隊友 真係有證據證明佢做過黃絲一早就幫政府藍絲篤佢出黎啦
話自己黃 又咁高人工
啲錢有冇拎番出黎幫手足先?
5 毛 post 根本一係藍一係蠢, 唔覺得黃
其實個人咁高調 入到去真係升都升唔到啦
你都可以腦補人地黃絲背景入去懲教做好人玩滲透,我用14年黃絲入警隊照樣做好人玩滲透有咩問題? 試下指出個不可比之處,佢地一樣都係公職人員,而且大多數時間手足面對嘅人都係佢地

成日講啲咩推到個個變藍絲,咁屌狗係咪又會令到佢地個個變藍絲所以唔好做?講左咁耐你正面回應到未
人地做過黃絲咪有實據lor 你講果d 14年後做警察有無參與佔中證據啊?似你條友驚死個無用文宣比我笑完駁唔到,就係到偷換概念
老實講你都幾柒 仲係冇回應到我問題 相信14年後入警隊嗰啲黃絲已經係公認嘅事實,你係要話冇嘅我都叫你唔醒 同埋你知唔知咩叫偷換概念嘅真正意思㗎? 我點偷換概念?請指出
打鳩你個警察你又知係14年參與佔中既黃絲?19年起左咁多打人警察底,有無起到邊位係曾經有份參與14年佔中阿?

懲教同警察 一憎黃絲,主動打同拘捕,一個就管犯打份工 19年仲做過你手joke,你拎黎比唔係偷換概念?
似乎你本身已經有既定立場假設警察=打人,懲教=打工,呢個咪就係你思想簡單以偏概全嘅原因 我問你啦,點解警察打人就係主動唔係聽order,呀懲教長官拍埋大外宣就係被逼同打份工? 事實就係我地要根據佢地嘅行為做出相應嘅回應,打人要公審要譴責,點解幫中共洗地又唔洗?仲有就係因為佢19年做過手足先更顯得冇骨氣同可恥呀 唔知你有冇睇埋同一條channel其餘紀律部隊嘅片啦,睇完對比下再出聲

再講14年後加入警隊內部改革呢樣嘢你要不斷否認我都幫你唔到,你要好似呀叻咁聽唔到睇唔到,不斷否認呢個思想曾經出現過我係唔會叫得醒你
廿年後可能做特首呀
李登輝當年咪咁囉
本身黃底,對住手足,可能都會輕手啲,而家多謝連登仔抽走個黃人,又隊個深藍嘅入去繼續做懲教官
你本身已經有既定立場覺得對家既大外宣好有用,嚴重程度可以同警察痛打黃絲有得揮,呢個咪你思想簡單偷換概念既原因 我上面咪解釋左無人會care個文宣 得你呢d執重形式主義既豬隊友先會好在意,如果唔係佢今鑊柒左比自己手joke篤灰,除左藍絲根本無人care佢大外宣講乜春

捉鬼捉間諜睇條友敢唔敢屌對家幾句,呢個方法係你d頭腦簡單既豬隊友先會覺得無問題

仲有你成日講14年入去改變失敗當真理更加係好笑
第一,要改變起碼都要爬到上高位,你確定有人爬到?

第二,1920年大把警察離職 你又知唔係14年班人?

第三 ,問你有無證據證明19年痛打黃絲果班警察有參加過佔中,你又拎唔出,係咁講係連登公認當真理,人云亦云無獨立思考, 你唔比打人果班就係藍絲?
見到d篤灰撚睇到都心寒
佢地比藍屍更卑鄙無恥
亦都令我明白香港無民主都唔使可惜
因為香港人全部都係狗屎垃圾
李登輝 渗透得好成功
對住呢班人真係心都寒自己就話保留有用之身,日日上網0貢獻指點江山鬥黃篤灰, 佢d 手joke就一定要同政府玉石俱焚 ,唔岩心意即刻又屌又割席無骨氣, just a joke
就係小黃人囉
連登仔以為搞掂左一個懲教主任好威威。無錯,佢將不會在懲教處服務。因為佢棄暗投明,加入國安處,將功補過,用餘生的時間殲滅黑暴餘孽,撥亂反正。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞