連登仔今鋪玩大左, 黃手足滲透政府失敗

394 回覆
536 Like 219 Dislike
https://std.stheadline.com/daily/article/2473933/%E6%97%A5%E5%A0%B1-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E6%87%B2%E6%95%99%E4%B8%BB%E4%BB%BB%E6%B6%89%E5%8F%83%E8%88%87%E9%BB%91%E6%9A%B4%E5%81%9C%E8%81%B7%E5%8F%97%E6%9F%A5
懲教主任涉參與黑暴停職受查

黃手足想滲透政府,連登仔以為自己好醒,其實錯哂,
當年中共靠滲透 國民黨 先有今日
黃手足以後唔洗滲透政府啦??? 一場革命竟然被連登仔/5毛篤灰搞到失敗左
動態清零
連登仔又做豬隊友
繼續吹
連登仔其實只係葡萄人地Ling u 畢業高人工過佢地fg 13k
根本就從來都唔係隊友
笑左
呢啲要推啦
俾高登笑到豬頭咁
成班連燈仔社會垃圾真係唔知醜字點寫
連登仔幫政府做資格審查,好忠誠勇毅啦
如果佢真係黃轉藍
佢已經係曱甴,冇人會可憐一隻曱甴

如果佢真係黃間諜
佢係唔合格嘅間諜,間諜必須低調行事,唔應該真名接受任何媒體訪問
間諜亦都必須要特別注意個人私隱,資訊保安,唔識就去搵IT專家問
如果佢識得拒絕文匯報訪問,或者delete社交平台account重頭起一個
就唔會咁撚易俾人起底搵到佢過去言論
唔合格嘅間諜同樣係唔值得可憐嘅

結論: 吳奇霖唔值得可憐
其實依件事唔一定係連登仔嘅錯,只係連登仔行得太遲。其實嗰個二五仔post 過依啲嘢出嚟,假設佢身邊有藍屍嘅話,亦都會篤佢出嚟。就好似最近Aqua都被藍屍搵返佢生前講過黑警等言論,所以嗰個二五仔被人踼爆係遲早嘅事。只可以話連登仔行得太前。當然唔排除嗰陣時樓主係純粹篤佢出嚟,係因為私怨
有邊次係幫到手?
幫到政府手囉
水人入理大搞到前線元氣大傷
間接平定反送中
連登仔一向成事不足,敗事有餘
間諜係邊方面?
幫逃獄?帶幾包花生入去?
定扲份糧養黃店?
cctoy又一壯舉
又話 核爆都唔割
呢度係咪幫港出聲?
係不突止
救理大嗰時仲要繼續叫啲人唔好衝出去

大佬你千凌人衝出去,4警捉一個,捉得幾多個
simple maths
連登仔呢排睇得多間諜家家酒?
間諜,扮間諜就真,劉德華上左位仲做黑社會?
如果佢當時唔支持黑暴就幾好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞