連登仔今鋪玩大左, 黃手足滲透政府失敗

394 回覆
536 Like 219 Dislike
係 你個比喻九唔搭八仲有理 ,都係你呢個連偷換概念係咩都唔識既人讀書叻 ,開口唔係九唔搭八比喻就連登公認人云亦云 你加油啊
點九唔搭八?唔好咁空泛至得㗎
為份糧跪地含撚
呢啲垃圾兩邊不討好
早死早著
你自己唔識反省?
德國人咪意指打壓方,猶太人係被打壓方。
而家一個打壓者即使對一啲已知事實(被打壓方被無辜屠殺)進行扭曲捏造,即使大家都唔會信,但係佢嘅呢番說話喺社會都有影響 甚至我認為一定要有相應後果懲罰佢
公仔就畫到出曬腸啦,似乎唔識中文同冇邏輯嗰個係你喎
滲透失敗了
笑死 由頭到尾問叫你講個社會影響出黎,你就答我對社會有影響 ???特登整個九唔搭八比喻遊花園講德國人猶太人件事對社會當時有影響又當解答你自己反省下啦

公仔就畫到出曬腸啦,比埋機會你兜你都堅係唔識中文同冇邏輯喎
屌你真係好撚柒 而家有人可以黑暴前黑暴後然後冇後果,咪姐係話緊比個社會知呢個行為係可以接受囉 要我解釋夠未?答到我未呀而家?睇左其他片對比過未呀?未就收皮
屌你真係好撚柒得你個柒頭係日日mon住對家文宣好重要接受左就唔好拖其他人落水啦 問你對社會咩影響仲係到鳩up九唔搭八當解答 ,笑你形式主義又唔認,依家身體力行幫人捉鬼搞分化 ,你又睇左我條link學左中文未啊?未就收皮
CY俾人起咗底薪8964登報屌中共,搞到冇得連任
唔使驚,我地仲有家超!
人地一早轉去投靠政府 奶到雪雪聲
由廢青變到人工屌打九成連登仔 上晒位又上埋報
終於高調到俾人督灰
仲有班傻仔幫口話佢做緊間諜 睇動漫睇上腦?
我係佢真係要多謝呢班手足
.
屌你
20年後推得上去既都係批鬥post
愚台蝗屍走黎呢度開po

香港需要李登輝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞