覺得呢個社會越嚟越好笑

378 回覆
1950 Like 705 Dislike
笑撚到仆街
見人有幾分姿色就道德撚上身
因為依家都偏向同情女事主
佢拍片講咪拎到光環
試下元朗肥妹個單佢敢唔敢拍片講
真係 上連登勿認真

睇吓啲假膠認真撚其實幾好笑

但前題要有腦識filter
大把偽善撚
今次有道德高地仲唔搶住上去插旗咩

佢好正義,勁有信念,只不過唔套用喺肥婆度
地盤佬夠日日老母前、老母後啦
講嘢夠直接啦
班人去地盤討伐地盤佬未?

話支持實名上網嗰啲撚樣,唔係港豬就係藍,再唔係就弱智不如返庇護工場入筷子算啦,仲上咩網
是旦噏鳩吓,就吹到要實名制,真心居心可測嘅人係果班
連登高登都係咁噏㗎啦,做乜今時今日先有問題
樓主好波
呢班偽善撚明顯係想J 但見人死左又唔好意思,於是變左維護隻雞,而現實中呢啲人大部分係低收人溝唔到女既失敗者
係咪雞就唔知,但係班偽善撚講撚晒良知人性真係誇撚咗
拎光環就最撚叻
一早就話班狗公睇中條女心口個兩個矽膠袋先係到忽然正義,換著條女去返原裝平胸飛機場班狗公點會理,但又點個光環唔會令你屌到條假波雞

成日話要尊重死者,咁佢生前做雞有冇尊重過佢自己呀,你俾人逼良為娼我一定唔會笑你,但條假波雞生前擺明貪慕虛榮但又無能力搵錢先去塞兩嚿膠係心口自願做雞搵快錢,呢啲人點去尊重呀,同埋理死忽然正對厹,如果條女未死你地咪又係雞雞聲咁笑佢,點解死咗突然就要收口尊重呀,生前又唔見你班人尊重
有錢有條件真係冇幾可仇女
d女見人窮毒,態度一定差好多
有錢仔就唔會睇到依方面既缺點
佢哋嘅尊重就好似葬禮咁係做俾在世嘅人睇
多謝樓主,又block多件垃圾
吸毒波又隊草又食白粉都扮聖人咁搞笑
最撚嘔心佢地,佢地係心入邊咪又係密認咗條女係雞,扮咩呀,同埋佢地係咪成世冇笑過人,笑過人地肥婆,笑過人地毒撚呀?有就收皮啦,對條假波女就要道德,對住平庸嘅人就唔使?what a joke
人地圍爐唔會有咩後果,身邊係藍圈講依d唔會有人屌仲會撐,等於黃fd多既你笑女警跌落水死都冇問題
但現實你用真身係social media玩,笑條女死笑條女做雞,我諗會斷絕晒女性朋友咁上下
雞唔雞就唔知,但係佢哋真係好扮嘢
真係弱撚智
上網都要現實做人咁虛偽
咁我上網做乜鳩

心智唔成熟就咪撚上網啦

抖陰又唔見你地禁
你黃定藍🤨🤨🤨🤨🤨
好多人仇警
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞