覺得呢個社會越嚟越好笑

378 回覆
1950 Like 705 Dislike
上個論壇鳩噏都要有社會責任,話驚教壞細路。屌你老母啦,你教唔撚好你嘅事啦戇撚鳩,我使唔使日日上連登講論語啊弱撚智

仲有個傻鳩波仔,自己衰撚過依家走出嚟扮浪子回頭金不換?最撚好笑一班人share佢條濕鳩片,肥婆拖屍、鄭州水災、女警浸死個個都笑啦,唔撚見你出嚟叫人唔好講嘢戇撚鳩。

成鳩日話連登價值觀唔好,不如你哋諗吓點解會出現仇女、仇富之類嘅價值觀點解會出現,背後嘅社會問題啦

收皮啦傻鳩波仔,仲有你哋班自詡正義之士,你哋撫心自問啦,假如23歲瑜伽女係肥婆,係藍絲,係狗,你哋仲會唔會屌啲人口臭,講嘢教壞細路啊?
紅字真係重點
根本就見人有啲姿色先幫口,試吓佢係中國人又有果幾張ig圖啦,佢哋肯定一致認為係雞,唔會有反對聲音
成鳩日話人仇女,自己出去睇吓,個個月都有班弱智港女影人相就擺試網話人非禮但完全冇證據。

波仔又會唔會幫果啲男士出聲啊?人哋俾人屈使色狼喎
淹死女警遺言公開
https://lih.kg/2714737

23歲瑜伽女遺言流出!!!
https://lih.kg/3062008

一樣玩法,但截然不同嘅結果大家心知肚明啦
希望波仔可以出條片,叫女性尊重男性唔好郁啲就屈人非禮,有咩事就報警,唔需要放上網下下人格謀殺人哋
雖然唔鐘意Cctoy同埋佢地真係唔啱
但係呢啲死YouTuber講出嚟根本喺度扮好人增加知名度
仆街仲要去endorse個政權
呢啲人當紅/藍咁屌就啱
條友是旦搵到個道德高地就屌,但係佢咪又係一擔擔,連登仔把口係賤,但佢都唔係咩品格高尚啦,咪又係雙標撚
唔使等年尾,我而家就想頒個獎畀你skrrrr
唔要
我懷疑嗰兩條友有任務就真
蠢人永遠係多數
多得佢地網上社交平台資訊傾向流於表面,人自然以外表為評價標準
而流量同收入成正比,以貌取人既競爭只會越演越烈
以上係歪風成形原因
另一方面,做雞起碼有付出真實既身體接觸,做電子雞甚至唔洗出全相,玩下波罅已經吸金,呢件事只有女人先做到

基於以上可以睇到靚女大波係社會上既絕對優勢,呢種現象造成既歪風(個人努力/實力被貶值),係部分人鄙視或仇視呢d女既成因(再加上海量既ig大波妹已令人審美疲勞)
Mirror著到密密實實都吸到港女金==
所以蠢人咪多數
比例問題自己研究下,八兩金都吸到金
我生到咁靚仔點解冇女埋身。
女性某程度上際遇優於男性根本就係事實,連法律都係偏向女性啦,試吓果個23歲係男人咪諗吓件事會唔會搞到咗大囉
你係gay-.-
非gay
你成日出gay post
不如你哋諗吓點解會出現仇女、仇富之類嘅價值觀點解會出現,背後嘅社會問題啦

因為連登多loser
點解唔可以兩邊都rip
一定要兩邊都唔講rip先最公平
見到佢哋又share又盛,真係好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞