覺得呢個社會越嚟越好笑

378 回覆
1950 Like 705 Dislike
咁多社會事件出現
方便立法麻
嗱嗱嗱 我冇講過位女死者係雞,唔好乘機亂講
你噏乜嘢啊,完全唔係果回事
放棄手足?
例如?我真係未聽過年青人講啲女係雞,反而只有想點溝女點哄條女
係,班友又要睇又要屌
推波仔都唔識
講真,討論區就係咁架啦
可以自由表達意思嘅地方實係會有人鳩噏/嘴賤
現實生活都會係咁,有人嘅地方就會係咁,係冇得阻止

我都可以喺度講,連登真係有好多單純人身攻擊又冇意思嘅留言,咪自己可以帶腦去分析、取捨邊啲資訊係有用/冇用

自己唔帶腦上網又怪連登
講兩講就教得壞,咁大大個tvb日日喺度講歪理添啦!去討伐個台未呀?

都唔再講,都有會員開post提醒要大家帶腦上連登
又見啲人讚下? 日鳩日就連登仔乜、連登仔物就嚟屙屎唔出都怪連登
班友見到條波罅已經成褲精
For, 手快打錯:
*自由表達意

*又見啲人讚下
佢哋邊識分左右
嗱嗱嗱,唔希望你做呢啲無謂嘅揣測
條友影響風氣
你鍾意啦反而真正care就只有班真心膠
如果係男,我相信唔會有人幫個男咁落力去話佢唔係鴨,甚至唔會引起咁大迴響,絕大部份人只會選擇一笑置之。
憎共產黨係憎個「黨」,憎個組織
再講,雖然資本主意係仆街,但現實係搵唔到另一套意識形態取代佢,根據歷史,行共產嘅國家只會比行資本主義嘅國家更仆街,所以先焗住繼續行資本
大把人俾啲港女post上網人格謀殺,但係從來冇人拍片幫佢哋講嘢
咁就要睇下係咪個男仔嘅女朋友殺佢喇
如果係嘅話 一樣會不斷推post話兇手係臭雞
Ig fb同樣有大把人嘴賤啦,你入去啲警察、藍絲、中國人死果啲睇吓,但係佢哋果啲賤就合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞