覺得呢個社會越嚟越好笑

378 回覆
1950 Like 705 Dislike
又入波台數正on9仔
呢單野勁多Cctoy屌條女係雞
第日要學埋微博分開打敏感詞先比回覆
我真人十分愛國愛黨
我反而冇話過條女係雞喎
連登價值觀係有問題喎
上網不嬲要帶腦
玩膠同認真都分唔清就唔好學人上網
我覺得係唔係都冇所謂
就係匿名先會有人講自己真話,出嚟社會做嘢,有邊個唔係帶住個面具。
如果一個人因為嘴賤自然就可能會受到應有嘅懲罰,有後果,呢個先係現實。
你連去時事台同班Cctoy講都唔敢啦
得罪嗰句 得admin有權
真係上網唔帶腦就返去睇波仔啲片啦

玩膠都唔撚識分就del連登啦
笑左
紅字

我真係鑊鑊都有屌人口臭㗎喎
最後咪又係俾人屌走
個個好似得返咁 今次就唔使俾人抽秤啦
知道Karen姐走得幾前未?
唔該你地瑜珈女之後先開始醒覺班人
以後醒醒定定 見到講反人類嘢就屌下啦
咪撚等到靚女出事先屌
成日偽善撚忽然正義 個風向帶到連做雞都唔笑得
全世界都攻擊連登仔 打稻草人 根本每個人心入面都有魔鬼 要戴住面具做人扮正常 個世界係咁撚痴線㗎啦
好,咁我接受你嘅道德批判
根本見人後生靚女死咗可惜啫,就好似之前美國有個靚仔撞死咗人,竟然有堆人要求無罪釋放,但係同樣情形放係個柒頭到根本冇可能發現
我唔係講法律上嘅後果,係睇吓你得罪咩人,佢大唔大到你
你當面屌柒個老細,你睇吓佢炒唔炒你,林作夠嘴賤,未又係冇事。
就算當年蔡若蓮嗰單嘢,張仁良行出嚟話個學生做人涼薄想踢人出校,我都覺得好癲,你得罪權貴,做人涼薄都唔可以
再講張祺忠老婆咪就係因為平時嘴賤所以俾人殺囉
成日偽善撚忽然正義 個風向帶到連做雞都唔笑得
全世界都攻擊連登仔 打稻草人 根本每個人心入面都有魔鬼 要戴住面具做人扮正常 個世界係咁撚痴線㗎啦
根本見人後生靚女死咗可惜啫,就好似之前美國有個靚仔撞死咗人,竟然有堆人要求無罪釋放,但係同樣情形放係個柒頭到根本冇可能發
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞