[KPOP] K-POP 2022討論區 (32)

1001 回覆
2 Like 33 Dislike
導哥繼續反pls
傻仔
上星期好似有人話nayeon今個星期會全掃
會唔會燈到一個都冇
男團墳墓人歌用melon genie flo
我哋娜璉用作品說話
F9贏硬啦放送銀行 仲要對手未放左
但而家嘅音銀叫做三大有保留
銷量銀行至少indicate左歌手好重要嘅一環
Show champion: Bugs, Melon, Genie, FLO

Music Bank: Weekly top200 of Melon
Genie, FLO, Vive, Bugs

人歌: Melon, Genie, FLO
宜家Mu Bank呢個表冇乜意思 估計差兩三千分 隨時靠一項放送分追番哂 同買大細差唔多
甜,唔stream唔下載點玩啊最多都係攞音中啫
人歌nomination 都當贏
男團fans用bugs
導清好敢言
個Gaon chart 今日先改制變Circle chart
人歌唔計而家嘅人歌對四代男團嚟講係大賞咁
姜舟 fans stream到連gaon月冠都攞埋melon年榜影都冇隻會唔會誇張得滯
音銀
국내 5대 온라인 음원사 멜론, 벅스, 지니, VIBE, FLO의 데이터 반영
反映國內五大音源網站Melon, Bugs, Genie, VIBE, FLO之數據

人歌
멜론, 지니, FLO의 데이터가 반영되고 있다
反映Melon, Genie, FLO之數據
人地有富婆fans買起埋melon啊遲啲
佢不嬲想娜璉輸
以前Gaon係咪下載佔比高d
敢言?邊忽敢言呀?

未改制之前
Ok 明哂
仆街circle chart
咁唔好彩
Early version 咋 可能無預到f9咁多錢刷download
Dllm音源贏成條街 無啦啦改制計下載量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞