[KPOP] K-POP 2022討論區 (32)

1001 回覆
2 Like 33 Dislike
[情報] 第一屆青龍系列大賞 入圍名單(藝能部門)

https://www.ptt.cc/bbs/KR_Entertain/M.1657096939.A.4EC.html

第一屆青龍系列大賞 入圍名單(藝能部門)

最優秀作品賞
《SNL KOREA》
《首爾CHECK-IN》
《女高推理班》
《PLAYou》
《換乘戀愛》

男子藝能人賞
申東燁《SNL KOREA》
白種元《白種元的四季》
姜鎬童《新西遊記Special-Spring Camping》
劉在錫《PLAYou》
李龍真《換乘戀愛》

女子藝能人賞
李孝利《首爾CHECK-IN》
CELEB FIVE 宋恩伊、安英美、申奉仙、金信英《CELEB FIVE會議中》
張度妍《女高推理班》
JAEJAE 《女高推理班》
YURA 《換乘戀愛》

男子新人賞
鄭赫《SNL KOREA》
韓海《單身即地獄》
EXO KAI《New World: 虛擬貨幣爭霸戰》
鄭讚成《FIGHT CLUB》
李承燁《結夥072》

女子新人賞
朱賢英《SNL KOREA》
李美珠《LEARN WAY》
李多熙《單身即地獄》
BIBI《女高推理班》
崔叡娜《女高推理班》
跳難唔到佢哋啦
佢應該係講緊跳唱

kpop po如果讚佢你就驚啦
使唔使咁認真
導狗作為知名buddy
今日竟然走去開twice既post都唔開viviz既post
對你好失望
https://youtu.be/aVatpxBTfZs
今年女團D歌完勝男團
終於有隊日本女團上到大台
queendom 2 cb咁多隊既mv呢個拍得最好,不過d高音有d嚇人…使唔使尖到咁
歌幾好
肥華lia俾人屌又唔見條傻閪出聲
宜家覺得Flip that幾好
真that that that that 全部flip that
【600+熱帖】#南柱赫再被曝參與校園暴力# 南柱赫方再次否認校暴:聊天群是私人領域……沒有試圖道歉🔥

★聊天記錄是沒有任何說明摘取了一部分片面的場面
★聊天群的那件事非常復雜 是登場人物們非常私人的領域 而且當時這件事在學校已經結束了道歉 所以現在再在媒體上公開這件事的始末非常不恰當 這部分也會在不久之後的法律對應上分明地去確認事實關系
★試圖去與爆料者道歉的話完全不是事實
★將起訴第二波的爆料者

想問佢有冇買專輯
驚訝
gigi淡淡定定講咗成分鐘英文咁撚叻
仲唔買返幾打gi持gigi
本身銀河把聲已經尖尖地唔夠厚 仲要唱咁高音 尖上加尖
以前gfriend 有宇宙中和下仲好啲
多謝你犧牲

但係上大台要靠KPOP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞