[KPOP] K-POP 2022討論區 (32)

1001 回覆
2 Like 33 Dislike
正是 個個都係上曬岸 兼個人路線發展到 都唔係鬥音源嘅STAGE啦
好似BOA姐都唔會講一位/音源係點都上曬神台嘅人黎
Solo con係因為臨時臨急搵唔到場先係yes24開
個段時間係啱啱可以開返大型concert
最後加場都係呀pil知道好多fans都搶唔到又想係自己入伍之前可以見到更多fans先加場
佢搞乜鬼得罪咗邊個 一下咁多嘢爆出嚟
咁多日文歌
海外音源ive強勁多
【每日經濟】[Jessi專屬合約到期,離開P Nation]

Jessi x PSY 3年合約完結,離開P Nation。Jessi在2019年跟P Nation簽約,是P Nation旗下的第一個藝人,期間出了大爆熱曲Nunu Nana在韓國大受歡迎。

P Nation方面表示“我司與Jessi專屬合約最近到期。真心感謝一直以來對Jessi給予喜愛和關心的人們。Jessi作為P Nation的第一位藝人,雙方從開始到現在一直共同度過,Jessi通過熱情和不斷的努力,成為了受到更多粉絲喜愛的藝人。這樣的過程和成果也給公司所有成員帶來了積極和愉快的刺激,我司將為Jessi今後展開的藝人活動應援,並將持續支持她的多樣活動。

估唔到喎, 呢幾年佢同PSY幾夾
Aespa海外唔夠國內紅,人氣係ITZY領先,但再flop就好難講
之前見過傳佢自己開公司
真係唔續
flop咗啦
到時簽Annie Kim得唔得
今次大戰咪知
【Theqoo】時隔六年出演<MCD>節目並公開新曲初舞臺的WINNER,期待拿人迴歸初舞臺!
連登再繼續話ITZY flop嘅話好難講
副歌好有記億點
I Love it love it love it love it
係咪太高音
跟大神去Antenna?
Bp 個coming soon由bb未岀歌已經開始soon緊
下年都唔出奇
首歌假音就黎多過真音
Antenna唔似做佢呢類型,應該都係自己開公司機會大啲(啩)~
我都幾肯定只要少時自己想搞
SM 一定會支持
你擔心佢地挾唔到期好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞