[KPOP] K-POP 2022討論區 (32)

1001 回覆
2 Like 33 Dislike
又可以睇大神點撚啊光洙
係兩個光洙
點解會覺得aespa可以
佢哋美國個showcase比黃牛買哂 然後一堆放飛低過原價好多 比啲fans屌到仆街 不過佢哋韓國真係紅既
Ive海外都好似高人氣過aespa
到底aespa 點解會咁紅 啲人真係好唔掂但係又好match佢地個concept
Btw張員瑛英文好似ok
第二張真係似得好緊要
牙英咪英文擔當
牙景
少時十週年隻Holiday都已經冇一位啦
見到佢地出歌已經好開心 一位呢啲當bonus算
我個女英文好好㗎
其實AESPA 隻Next Level 都無拎過一位
只要見到佢地上返舞台就夠
IVE 英文有元英擔當
咁又唔係咁講 始終成績唔好嘅話 sm未必之後仲會想搞重組
畢竟少時重組都幾麻煩下
佢9upper
ITZY喺美國人氣仲係好高,AESPA更加高啫,但同BP比仲差好遠
尾句
你去研究吓再俾個報告返嚟,我都想知
BP 同 Aespa 冇需要比,完全唔同,點比

比波大?腿長?

咪咁啦,一比親就引戰,好好地追星唔得嘅

少時而家cb唔係為左成績啦
都係慶祝15周年
如果客觀數據上連ive都打唔贏
莫講bp
最近幾次cb音源都唔算太勁
Bp音源好勁喎除左lalisa flop
下下都頭五頭十
How you like that PAK
Lovesick girls 頭十週榜在榜歷史第二(係被next level過左,本身係一直第一)
第一句係岩嘅,bp海外無其女團有得揮
Twice都見唔到車尾燈
但aespa showcase被黃牛(re-seller)買左好多,好多fans都照含左,淨低嘅無特別平到,都係同原價相近。最後係full house 萬二個位賣哂。以剛剛攻美嘅女團嚟講係相當唔錯。舉例係美國比aespa紅嘅itzy,美巡都只係用約五千人嘅細場,所以aespa個show case六千幾人一場係唔少。
Ive Spotify follower係高過aespa, 但未到好多。
你自己睇aespa mv d cg就知點解,d歌又高質,唔係罐頭歌
ITZY啲細場分分鐘係武肺前訂落,因為疫情先順延到今年
少時佢地志在比Sone開心
依家都唔會再Care成績係點

你個標題咁誤導都好難唔負皮你…
就係因為有人一直問呢條問題
Aespa個勢真係好勁 本身BP淨係傳下半年cb依家變8月 唔多唔少都有關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞