[DBD] Dead by Daylight 黎明死線討論區

724 回覆
36 Like 11 Dislike
幾正

我都想玩
唔建議玩垃圾GAME
忍佢兩年以上
有競爭對手出黎先搞平衡
最叻同SJW合作

建議玩VHS好過
https://store.steampowered.com/app/611360/Video_Horror_Society/
QTE多種類完勝
SKIN分身體各部份, 怪就分招式, 多種類完勝
人有得用多種武器打返隻怪, 完勝
人死左有得復活唔洗齋睇, 完勝
價格又免費, 完勝
唯一輸係冇中文不利推廣亞洲市場
鍾意做開免費勞工咪好玩囉
宜家冇左BBQ加血點之後
做人可以賺得多過鬼
做鬼升RANK標準遠高過人類(尤其越高RANK)
仲要服侍班TOXIC仔
一陣守屍又屌9你
留比傻仔玩
佢係吸台灣觀眾
香港冇市場
官服忍到上年年底棄GAME
BUG
垃圾平衡
對玩家態度
同SJW合作
哩間公司所有GAME已入永久BLACKLIST
pvp online game課金量黎講佢算好少
你同手遊黎比
一堆版權角你同我講課金少?
我玩R6果陣剩係買本體已經夠玩
加多少少錢上豪華版有埋YEAR1果D角就更夠
同果果玩就幫擋刀擋到自己死
你會唔會話 一支影片
佢好多詞語係香港人唔會用
一睇就知大陸落嚟
玩咩game要第三方版權角都要加錢架啦

全game最強 tier 0 既 nurse 本體就有
tier 1 既兔女都係本體
怨靈,夜魔都係唔使錢打百零鐘就有

我印象中真係好少game
係唔課金可以用哂最強堆角
咁咪即係已經推翻左你所講嘅課金少囉
DBD課金量只能算係一般
同少仲差好撚遠囉
等你玩多D GAME去比較下先再評價啦
pvp 五十幾蚊可以玩到最top 1%
年年有新map, 免費新killer新衫送
咁都嫌貴既話
我無野好講

50幾蚊,30幾個角色,過百個技能,十幾個map,唔使抽
我覺得好良心
宜家講緊係遊戲內容要課金
唔係叫課金量少呀
都叫你玩多D GAME先好再評論課金量多定少啦

DEEP ROCK(買GAME就已經可以玩哂所有野)
R6 (D角全部都可以用遊戲幣買)
永恆輪迴 (MOBA食雞GAME, D角全部可以用遊戲幣買, 成日有活動送幣甚至SKIN)
糖豆人 (剩係買GAME已經包哂所有野, 包埋遊戲內SKIN, 甚至第3方版權SKIN都免費送, 最衰比EPIG收購左)
我剩係咁隨便數一堆GAME已經佛心過你隻所謂良心DBD
終於有人開討論區
Lm
Dh其實改得唔算差 心理博弈會高左 尋日玩過下明顯啲鬼會更加防dh 貼哂都唔揮刀 咁樣我覺得更加刺激同埋可以更加考你反應因為佢揮嗰下你夠反應可以秒擋再加速跑走

我覺得人類最大嘅nerf技係咬棍宜家有等於冇 以前場場都帶 而家應該要習慣一排先得

以前我主要用dh,咬棍,老人頭/打頭,生死與共(用黎加血點) 改版之後基本上淨係帶dh 其他三個都帶咩都得 對我嚟講啲技能位鬆動左好多啲 想玩咩就玩咩 所以我覺得呢個版本算改得唔錯
艾倫個skin柒到
咁你...繼續唔好玩...
完全係侮辱左神作
玩開人類 改版後玩左幾鋪已經想棄game
點解? 我覺得唔錯
玩唔玩 DBD custom 或者比賽?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞