係卓健呢類醫療中心既醫生係唔係多數都無乜料

280 回覆
90 Like 4 Dislike
有冇南區診所介紹
我睇左泰昌對需果間
同佢講咳到天光都訓唔著,食左兩日藥零好轉
利申 用醫療卡睇
以前睇過尖咀 ok
個女醫生好靚
都唔知去睇醫生定睇av

盈健九龍站個女醫生

有冇佢時間表?
日日都係佢定會一三五先係度咁?
老老實實,講用醫療卡睇桌健真係射波專用 ,有病睇dr.vio仲好,d藥都靚d
有冇南區診所介紹
我睇左泰昌對需果間
利申 用醫療卡睇

田灣個間正
睇診快 開藥重手 又有假
有冇南區診所介紹
我睇左泰昌對需果間
利申 用醫療卡睇

田灣個間正

有冇名,就咳到訓唔著死
試過去開醫生紙,我都未開聲
個醫生就話:嘩,喉嚨紅紅地啵⋯⋯應該都會頭痛既,手軟腳軟就.....應該都有d啦係咪?傷風感冒會肚痛都好合理既。
自己幫我講埋病症 仲問:一日病假休息下都好合邏輯既....
我全程淨係講左:係,哦、係丫,唔該
試過個醫生同我講啲藥唔洗咁準時食遲食都得,啲藥食食下唔食都得架。
我心諗咩料 第一次見醫生叫人唔洗準時食藥
有冇南區診所介紹
我睇左泰昌對需果間
利申 用醫療卡睇

田灣個間正

有冇名,就咳到訓唔著死

太古坊果間得一個醫生好,由細睇到大,其他真係唔睇都得
最差係德福果間,以前係公司附近,睇曬咁多個都係廢
個醫生就話:嘩,喉嚨紅紅地啵⋯⋯應該都會頭痛既,手軟腳軟就.....應該都有d啦係咪?傷風感冒會肚痛都好合理既。

正野
有次唔舒服去睇
個醫生意為我呃假
然後話都唔知開咩藥比你好
你係醫生無有料會唔會去卓健做?
保柏醫療卡果d點睇
你係醫生有料會唔會去卓健做?
睇症快唔係問題
問題係垃圾藥 食晒都唔好
我試過係街差啲暈低好唔舒服又想嘔,咁啱又紅日得嗰間,睇左成500蚊,個醫生話唔知我咩事

叫雞自動波咁
識一個做康健普通醫生200萬一年
有冇南區診所介紹
我睇左泰昌對需果間
利申 用醫療卡睇

田灣個間正

有冇名,就咳到訓唔著死

牙科就好啲
因為佢一定會落手郁你啲牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞