係卓健呢類醫療中心既醫生係唔係多數都無乜料

280 回覆
90 Like 4 Dislike
公司指定醫療機構係卓健
好多公司醫療卡都係呢間
成日覺得嗰度啲醫生好慘
見佢哋基本上除咗食飯嗰一個鐘之外基本上冇得停
次次去睇都閒閒哋幾十張飛喺出面等緊
所以睇症速度超快
禮拜六收半晝仲成日冇得準時收工
其實佢哋人工幾多
以前睇過尖咀 ok
個女醫生好靚
都唔知去睇醫生定睇av

盈健九龍站個女醫生

我都睇過

睇醫生都有襟兄弟
馬鞍山有個問埋你要唔要假紙 射波專用
卓健真係狗也不屌,要來攞病假就好啦。睇醫生去韋予力好好多。
好多公司醫療卡都係呢間
成日覺得嗰度啲醫生好慘
見佢哋基本上除咗食飯嗰一個鐘之外基本上冇得停
次次去睇都閒閒哋幾十張飛喺出面等緊
所以睇症速度超快
禮拜六收半晝仲成日冇得準時收工
其實佢哋人工幾多

冇錢收嫁 搞手都係同大家打過和
所以大家唔好要求咁多喇
卓建醫生都有靈性
個日見住一車車既病人運入卓建
我就知道卓建醫生眼泛淚光
請珍惜卓建醫生
點會冇5萬
卓健啲mk姑娘都特別閪
成日掛住傾偈,對住病人又粗聲粗氣
好似喝狗咁
就算唔係卓健 大把專科醫生都係塞到自已勁忙 快快手就hea9你出去 成日話貴租 屌佢幾分鐘收你過千

利申:幫過醫生做野 越出名搵越多錢既越賤格

私人精神科醫生,五分鐘都冇,2000蚊,問幾個問題就話你有精神病,易過借火.

咁就攞到白卡?
裡面啲醫生都係打份工
唔係自己診所唔會點理啲病人
多數係初初出嚟做,但又未夠錢自己開診所,一係就係退咗休搵啲嘢做過日晨
好少睇呢間 有得claim緊係睇間無咁hea
射波專門店
試過係個到做內科小手術
屌佢又話唔會翻發
過左一頭半個月又有事
搞到我同一個地方短期內開兩次刀
沙田 鍾醫生由細睇到大
好有系統咁hea
如果講垃圾私家醫院,優X醫療D藥愈來愈垃圾。
有感冒(不論輕重)時會伴隨氣管敏感,咳係咳到停唔到,喉嚨唔痕先停。
去呢間睇,$350 3日藥,有咳水,化痰同氣管藥,食咗等於冇食。
去另一間,$290 3日藥(一隻放鬆氣管特效藥),食一次之後好返。
胃痛去睇醫生
以為我呃假紙

睇得卓健d 垃圾都係為張醫生紙 大家交下戲啦
仲hea 過我

agger
呢間咁既鳩野
去旺角果間 有個醫生睇住YouTube睇病
真係癡撚線

youtube,屌
真病咪搞 射波去拎張醫生紙都唔錯既 起碼唔會問你野 一分鐘走得

正解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞