大家覺得Sunny幾時會出翻片?

638 回覆
523 Like 44 Dislike
cctoy呢種生物真係好撚奇怪
總之黃就做乜都要撐即使你唔認同嗰個人嘅行為都要撐咗先
(同藍屍小粉紅一樣咁撐共產黨)
屈黃,薑逃又黃李嘉誠又黃mirror又黃
(同共產黨一樣,你黑頭髮黃皮膚就係中国人)
屈毛尾熱狗屈藍屍,總之唔認同佢你就係五毛
(又係同共產黨一樣,唔認同佢就係港獨台獨乜獨物獨)
死不認錯,責任全在對方
有時我都分唔清cctoy同savehk嘅人有咩分別
生得樣衰唔緊要,夠黃夠入戲就得
好撚多扮黃賺錢 真係好仆街 d人點解可以咁撚邪惡咁賤 姐好似發國爛財炒口罩 消毒酒精 d錢咁陰濕 真係會洗得開心
轉做華語channel 囉
「窮奢極慾」都係用華語先唔洗俾香港人批鬥
應該畫緊畫,畫多幾千張畫黎賣。
台灣馬來西亞玻狗d小朋友都唔7睇佢啦
咁岩出左教人入eth條片,eth就急插,就愈多人插佢教人高風險投資
佢呃呃埋埋夠買樓 俾人追擊有撚所謂
不嬲唔鍾意,睇過幾次,次次都話自己呢個幾多錢,嗰個幾多錢,同D大媽一身掛曬名牌唔知有咩分別,不如長休喇
NFT 睇佢地介紹d字都覺得尷尬
到底佢地係咪呃人呃埋自己… 似精神病院友係到解釋理論俾人聽
佢哋咁撚大洗突然停收入跳樓都唔掂
佢哋咁撚大洗突然停收入跳樓都唔掂
得幾張濕鳩淘寶cap圖
星期日休息啦
連燈殺左幾多個YouTuber
就黎準備睇大灣區
1. NFT 衰在想賺錢 但唔認。而佢地啲觀眾多小朋友,講起錢銀應該要好小心著墨。
2. 口講唔用淘寶 但賣嘅嘢係淘寶。

兩樣嘢其實都係錢銀問題,睇左幾年有啲心灰。

係呀!!佢哋為咗香港犧牲咗安全同埋前途
為香港發聲左11年!食咗11年黃店
講緊佢nft 昆細路 然後口說唔淘寶 個形象落差咁大
無針過佢黃
你睇吓佢username
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞